Jaunups par Rīgas ielu tīrīšanu: Eksperiments ir izgāzies

tautaruna.lv 19.decembris 2021, 10:30
 
xtv.lv / Ekrānuzņēmums
Rīgas ielu tīrīšanas vadlīnijas ir jāmaina atpakaļ, jo eksperiments nav izdevies, šādu viedokli TV24 raidījumā “Preses klubs” pauda partijas “Latvijas attīstībai” valdes loceklis Edgars Jaunups.
“Vadlīnijas ir jāmaina atpakaļ. To es tiešām saku bez ironijas. Eksperiments ir neizdevies un izgāzies. Gan Ķirša kungam, gan pārējiem Rīgas domē ir jāsaprot, ka šādi turpināt nevar,” skarbs bija Jaunups.

Viņš atzīst, ka slideno ielu dēļ šajās dienās nebūtu gribējis būt seniors Rīgā: “Ja vēl jauni cilvēki tur kaut kā noslidināsies, nokritīs, piecelsies, aizies - Dod, Dievs, lai nav traumas, tad vecāka gada gājuma cilvēkiem, cilvēkiem ar kādiem veselības traucējumiem, invaliditāti, tas ir kā ieslodzījums. Tas ir vienkārši ir totāli nehumāni!”

“Latvijas attīstībai” valdes loceklis norāda, ka šoreiz tās bija dažas dienas, bet varētu būt situācija, ka tas turpinās divus, trīs mēnešus.

"Sāls ir traģiski, bet kaut kā ar to ir jāsadzīvo. Ķirša kungam vadlīnijas ir jāpārraksta atpakaļ uz tām, kas bija Ušakova laikā. Citu variantu, kā mēs redzam, nav," apgalvo Jaunups.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:26

Jaunākās diskusijas