Cilvēki piktojas par šā gada Ziemassvētku tirdziņiem: Tā ir parodija!

tautaruna.lv 19.decembris 2021, 15:45
 
twitter.com
Soctīklos cilvēki izsaka neapmierinātību ar šī gada Ziemassvētku tirdziņiem.

Šajā nedēļas nogalē daudzviet Latvijā norisinājās Ziemassvētku tirdziņi, valdība lēmusi, ka tie var notikt "zaļajā režīmā". Sociālajos tīklos gan vērojams neslēpts sašutums gan par tirdziņu noformējumu, gan ierobežojumu neievērošanu.

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" daudzi ieraksti aizsākuši diskusijas, lielākoties pausta nožēla par noformējumu, neveiksmīgo tirdziņu plānošanu, novēloto valdības lēmumu, salīdzinot ar citām valstīm.

"Kā var uzdrošināties tās drausmīgās, lētās plēves teltenes ledus - dubļu ceļa malās saukt par "Ziemassvētku tirdziņu"? Rīgas domi ir sagrābuši Sarikovi, Švoņģeri un Vjazmeskajas."

"Tā ir parodija par Ziemassvētku tirdziņu. Tikai nav smieklīga. Paldies, man tādu nevajag."

"Kuldīgā šovakar tieši tas pats - alusdarītavas Duna teritorija, kur tirdziņš puštukša, bet ārpusē rindā stāv 50+ cilvēki (jāgaida vismaz 30 min.). Riski būtu mazāki, ja cilvēki pa to plašo tirgus laukumu staigātu nevis stāvētu blakus viens otram uz ielas. Idioti, nudien!"

"Kā 5x jau esmu rakstījis - Ziemassvētku tirdziņš nav tikai sveču un dūraiņu iegāde. Zinot pārslodzi psihiatrijā, aizliegt un beidzamajā brīdī atļaut šādus koncentrācijas nometņu tipa "tirdziņus" gada tumšākajā laikā bija muļķība. C19 pazudīs, nodzērušos un pašnāvniekus neatgūsim."

"Jebkurš normāls cilvēks metīs līkumu tai "latgalītes estētikai" ko šogad dīvaini ļaudis sarunas karstumā sauc par "Ziemassvētku tirdziņiem". Māciet bērniem, rādiet foto, video, kā izskatās īsti Ziemassvētku tirdziņi."

"Galvenais, ka tradicionālie tirdziņi Rīgā var notikt zaļajā režīmā (visur Vācijā ir gandrīz tikai zaļajā režīmā), bet valdība to pieņēma pašā pēdējā nedēļā un loģiski, ka pielāgoties nav iespējams. Tikmēr Tallinā arī skaists Ziemassvētku tirdziņš."

"Progresīvie - tas nozīmē tradīciju likvidēšana un identitātes atņemšana, ko spilgti pierāda Rīgas Ziemassvētku tirdziņa noformējums, kā arī pilsētā izvietotie plakāti ar svētkiem bez nosaukuma un cilvēkiem bez sejām."

"Ha! Iegāju bez problēmām Ziemassvētku tirdziņā Vērmanes dārzā, kaut doki palika mājās. Neviens neko nekontrolē. Nopietns zaļais režīms jums tur,

@RigasDome!"
"Nezinu kādi ir kritēriji, bet vakar Āgenskalna tirgū nevienam sertifikātu neprasīja uzrādīt- ej un pērc ko surds vēlas un maks atļauj. Varbūt tāpēc, nav nosaukums Ziemassvētku turdziņš? Bet titgoja ne tikai pārtiku un sveces"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:40

Jaunākās diskusijas