FOTO: Uz folkmetalā festivālu Parādnieks ņem līdzi nepilnu gadu veco dēlu

Portāls nra.lv 11.jūlijs 2017, 11:25
 
facebook.com/ Gints Albužis
No 7. līdz 8. jūlijam Viesītes novada Lonē jau trešo gadu pēc kārtas norisinājās mūsdienu etniskās mūzikas un seno amatu festivāls "Zobens un Lemess." Kā redzams apmeklētāju publicētajās fotogrāfijās, tad festivālu apmeklējis arī Saeimas deputāts Imants Parādnieks.
Festivāla teritorijā uzņemtajos kadros redzams, ka simtiem apmeklētāju vidū bijis Saeimas deputāts Imants Parādnieks, kurš neparasto mūzikas pasākumu apmeklējis ar 2016.gadā dzimušo dēlu un bērna māti.

facebook.com/ Gints Albužis

Jau vēstīts, ka festivāla "Zobens un lemess" apmeklētāji piektdienas vakarā varēja klausīties japāņu folkmūzikas iedvesmotos Yomi, eksperimentālā black metal grupu Velnezers, progresīvā metal apvienību Eschatos un latviešu doom skatuves grandus Frailty, kā arī nīderlandiešu folkmetālistus Heidevolk un igauņu atmosfēriskā metāla grupu Thou Sehll of Death.

facebook.com/ Gints Albužis

Savukārt sestdien uzstājās dziesminieks Haralds Sīmanis, viduslaiku mūzikas izpildītāji Obscurus Orbis, latgaliešu melanholiķis Sovvaļnīks, itāļu simfoniskā metāla grupa Elegy of Madness, latviešu folkmetāla apvienība Green Novice, Libānas smagā roka grupa Kimaera, noslēpumainais black / doom projekts no Polijas Batushka, kā arī festivāla "hedlaineri" - leģendārā somu apvienība Amorphis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:13

Jaunākās diskusijas