Ogrē pazudušais invalīds atradies; joprojām nav skaidrs, kur nedēļu bijis

Portāls nra.lv 26.oktobris 2017, 15:26
 
Publicitātes foto
57 gadus vecais invalīds Andris P., kurš pazuda piektdien, 2017. gada 20. oktobrī Ogrē,25.oktobrī atradies sveiks un vesels vilcienā Rīga-Ogre un šobrīd atrodas drošībā, ģimenes lokā.

Atrast vīrieti izdevās pateicoties Kasparam no Ogres - vērīgam vilciena pasažierim, kurš nepalika vienaldzīgs, piezvanīja Bezvests.lv un paziņoja, ka meklēšanā esošais Andris šobrīd sēž viņam blakus un mierīgi brauc no Rīgas uz Ogri. Bezvests.lv brīvprātīgie nekavējoties sazinājās ar pazudušā Andra radinieci un viņa Andri sagaidīja un aizveda mājās. Šis stāsts ir unikāls!

Kaspars - Ogreis iedzīvotājs un vilciena Rīga-Ogre pasažieris paziņoja Bezvests.lv koordinatoram, ka iekāpis vilcienā, atvēris telefonā internetu - portālu OGRENET.LV, lai pa ceļam palasītu jaunākās Ogres ziņas. Uzreiz acīs iekritis paziņojums par Ogrē pazudušu cilvēku ar lūgumu palīdzēt viņu atrast. Šajā pašā sludinājumā bijusi pazudušā fotogrāfija. Jaunietis pacēla acis un saprata, ka viņam blakus sēž tas pats Andris, kuru radinieki un brīvprātīgie nesekmīgi meklē jau 6 dienas. Viņš nekavējoties zvanīja uz sludinājumā norādīto tālruņa numuru Bezvests.lv - 22 084 084, un brīvprātīgie operatīvi sazinājās ar vīrieša tuviniekiem.

Pazudušā vīrieša māsīca Bezvests.lv pastāstīja, ka priecīgo ziņu viņai vispirms pavēstīja Bezvests.lv, bet pēc tam policijas darbinieki. Vilciena vagonā bija arī Ogres policijas darbiniece, kura pēc Kaspara lūguma, caur policijas dežūrdaļu sazinājās ar pazudušā invalīda radiniekiem. Lūk tā, visu dienestu kopīgiem spēkiem, un, galvenokārt, pateicoties nevienaldzīgiem cilvēkiem, pazudušo cilvēku izdevās atrast.

Veiksmīgi atrastā Andra māsīca Inga sirsnīgi pateicas brīvprātīgajiem par palīdzību un atbalstu visu 6 dienu garumā, kamēr meklēja viņas brālēnu.

Kur gandrīz nedēļu bijis Andris, nav skaidrs. Pats saka, ka bijis ciemos pie paziņām Jelgavā, bet tuvinieki šajā pilsētā nevienu nepazīst.

Atgādinām, ka Andris P. izgāja no mājām Ogrē, Mālkalnes prospektā 31 pastaigāties un neatgriezās. Andris ir invalīds, ar runas traucējumiem. Andrim mēdz būt arī epilepsijas lēkmes. Telefona viņam līdzi nebija, jo tādu nelieto un līdzi nebija ne naudas, ne dokumentu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:28

Jaunākās diskusijas