"Mēs atradām jūsu bērnu!"; satraucošs notikums bērnudārzā

tautaruna.lv 13.aprīlis, 4:30
 
pixabay.com
Vedot savus bērnus uz dārziņu, mēs vēlamies būt droši, ka viņi tiek pieskatīti un ar viņiem nekas slikts nevar notikt. Tomēr realitātē tik pārliecināti nevaram būt.

Ar satraucošu informāciju mikroblogošanas vietnē dalījusies Kristīne: "Šausmu stāsts (ar labām beigām). Pastaigas laikā satikām divas bērnudārznieces, kuras bija palikušas ārā pēc grupiņas pastaigas. Man, protams, kājas un rokas mīkstas. Tas varēja būt mans bērns, kaimiņu bērns. Tie varējām nebūt mēs."

Izrādās, ka līdzīgi gadījumi nebūt nav retums. Par to liecina komentētāju ieraksti: "Kolēģei šādi reiz dienas vidū pienāca zvans no policijas: ’Mēs atradām jūsu bērnu!’ Rīgas centrā. 2 vīrieši redzēja, kā audzinātājas ‘atstāj’ 3 gadnieku aiz krustojuma pie luksofora vienu un to pat nepamana ilgu laiku. Bērns stāv, grupiņa aiziet jau labā gabalā.Tika izsaukta policija."

"Es arī reiz redzēju, kā acīmredzami vecākās grupiņas puika saģērbies ārpusē pie bērnudārza vārtiem gaida tēti. Pagaidījām kopā, tētis drīz atnāca, nolēmu, ka situācija nav trača celšanas vērta."

"Mana tante gāja pakaļ mazbērnam Jūrmalas bērnudārzā. Savāca savējo, iznāk ārā, bet tur žogam pieķērusies meitene, kājās tikai zābaki no ziemas apģērba, vienkārši izgāja ārā pa durvīm neviena nepamanīta. Ārā mīnusi."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

13.aprīlis

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:34

Jaunākās diskusijas