Rīdziniece bārā "Ezītis miglā" piedzīvo ko drausmīgu

tautaruna.lv 17.aprīlis, 1:00
 
Ilze Zvēra/F64
Jeļena trešdienas vakarā ar draudzenēm devās uz prāta spēlēm vienā no galvaspilsētas naktslokāliem. Šī viņai bija otrā reize, kad apmeklēja Baznīcas ielā esošo bāru “Ezītis miglā”, taču šo vizīti noteikti vēl ilgi atcerēsies, vēsta "Bez Tabu".

Prāta spēlēm noslēdzoties, Jeļena ar draudzenēm nolēma vēl nedaudz uzkavēties un parunāties. Tikmēr bāra darbinieks sācis nest prom pasākumam sagādāto aparatūru. Turpat pie dīvāna, kurā sēdēja draudzenes, uz statīva atradās skanda. Brīdī, kad darbinieks sācis rosīties, skanda kritusi un trāpījusi Jeļenai pa galvu.

"Skaļrunis trāpīja draudzenei pa plecu un pa galvu. Darbinieki pat neatnesa ledu, tikai tad, kad mēs pašas palūdzām. Prasījām, lai viņi izsauc “ātros”. Viņi pat neatnāca atvainoties. Skaļrunis varēja trāpīt arī nedaudz zemāk, vairāk pa seju, tad, iespējams, nemaz nevarētu tagad te stāvēt un sarunāties."

Atbraukusī mediķu brigāde nolēma Jeļenu hospitalizēt un nogādāja Stradiņa slimnīcā, kur uzliktas piecas šuves. Vairāk par fizisko pāridarījumu Jeļenai sāp bāra darbinieku un vadības vienaldzība. Ne tajā pašā vakarā, ne arī pēc tam neviens tā arī nav atvainojies par notikušo un cietušās īsziņa bāra menedžerei pat palikusi bez atbildes.

Pēc TV iesaistīšanās uzņēmuma direktors nekavējoties sazinājies ar Jeļenu. Cietušajai atvainojies, kā arī sarunājuši tikšanos. Jeļena atklāj, ka direktors piekritis daļu summas pārskaitīt uz sievietes kontu, otru daļu atlīdzināt ar iestādes dāvanu kartēm.

Jānis Bekers, “Ezītis miglā” direktors, skaidro:

"Mēs veicām nelielu testu. Sapratām, ka skaļruņu stiprinājumi, kādu bijām nopirkuši, ir daļēji rūpnieciski neveiksmīgi, varbūt pat brāķēti. Esot tos jau utilizējušies, gatavojamies iepirkt jaunus stiprinājumus, lai šāda situācija nekad neatkārtotos. Tā arī mums ir bijusi smaga mācība. Tā bija nestandarta situācija, esam veikuši pārrunas ar darbiniekiem. Esam ieviesuši jaunu procedūru, kas jādara ārpuskārtas situācijās. Arī šis ir uzlabots, esmu drošs, ka šis vairs neatkārtosies."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:39

Jaunākās diskusijas