Neticami! Stujarti atsaka divām draudzenēm lidojumu viņu svara dēļ

tautaruna.lv 24.marts, 19:30
 
unsplash.com
Aviokompānija atteicās veikt lidojumu divu pasažieru dēļ. Iemesls tam - sieviešu svars, ziņo "Daily Star".

Divas draudzenes, kuras vēlējās doties no Napieras uz Oklendu, Jaunzēlandē, saskārās ar ļoti nepatīkamu situāciju no "Air New Zealand" aviokompānijas puses.

Aviokompānija lika sievietēm iegādāties katrai divas sēdvietas, lai varētu doties ceļā, citādāk viņas nedrīkst lidot.

Andžela atklāj, ka jutusies ļoti neērti, kad lidmašīna īsi pirms pacelšanās atgriezās termināli. Nepatīkamais incidents notika 15. martā.

Kā izrādās, tad jau iepriekš izcēlās neliels konflikts kādas stujartes un Andželas starpā. Lidmašīnai īsi pirms kustības uzsākšanas, stujarti aicināja pasažierus nolaist roku balstus, tomēr kāda sieviete no apkalpojošā personāla agresīvi pacēla Andželas roku balstu, kā rezultātā sieviete jutās neērti. Viņa par to stujartei aizrādīja. Pēcāk stujarte devās uz lidmašīnas priekšgalu un paziņoja visiem pasažieriem, ka lidmašīna atgriežas terminālī un visiem nāksies izkāpt "neērtību dēļ".

Pēcāk stjuarte izteica Andželai un viņas draudznene nepatīkamu komentāru: "Jums abām vajadzēja rezervēt četras sēdvietas, jums abām vajadzēja iegādāties divas vietas."

Nedaudz vēlāk vēl cits "Air New Zealand" darbinieks sievietēm paziņoja, ka, lai dotos ceļā, viņām jāiegādājas kopumā četras sēdvietas un, ka konkrētais reiss, ar kuru viņas plānoja doties ceļā, ir pilns. Tāpēc abām sievietēm lidojums bija jāparceļ par divām dienām.

Abas sievietes pēc notikušā izjuta lielu rūgtumu un jutās pazemotas. "Mēs visi esam cilvēki, mēs visi esam cilvēki, un es nekad nevēlos, lai kāds piedzīvotu to traumu, ko mēs šobrīd piedzīvojam," sacīja Andžela.

Publiskajā vidē izskanot šim incidentam aviokompānijas pārstāvji nāca klajā ar paziņojumu: "Mēs esam apņēmušies izturēties ar cieņu pret visiem klientiem, un mēs atvainojamies, ka šīs klientes ir saņēmuši nekonsekventu pieredzi."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

24.marts

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:15

Jaunākās diskusijas