Kaimiņiem nebija ne jausmas: dzīvoklī Rīgā atrod ugunsgrēkā mirušu sievieti

Portāls nra.lv 10.februāris 2018, 16:51
 
Ekrānšāviņš, raidījums "Degpunktā"
Trešdien, 7. februārī, ap plkst. 14.00 kādā Rīgas daudzstāvu mājā tika atrasta mirusi pensionāre. Sieviete gājusi bojā ugunsgrēkā, kas izcēlās viņas dzīvoklī brīdī, kad sieviete virtuvē gatavoja ēst, vēsta raidījums "Degpunktā".

Raidījums ziņo, ka liesmas izrādījās tik niecīgas, ka apkārtējiem neradās pamatotas aizdomas un glābēji tika iesaistīti vien tad, kad jau bija konstatēta sievietes nāve.

Aglonas ielas daudzstāvu mājas iedzīvotāji stāsta, ka ēkas kāpņu telpā sajutuši neierastu smaku. Augšstāvos dzīvojošajiem šķita, ka kāds no kaimiņiem piededzināji katliņu, gatavojot ēst. Savukārt tie, kuru dzīvokļi atrodas tuvāk pirmajam stāvam, bija nobažījušies, ka namā notikusi gāzes noplūde. Diemžēl tikai pēc laika, kad kādu pirmajā stāvā dzīvojošu sirmgalvi apciemoja radinieki, tika konstatēts, ka viņas dzīvoklī izcēlies ugunsgrēks, vēsta "Degpunktā".

Sirmgalve tika atrasta guļam savā dzīvoklī uz zemes ar apdegušām drēbēm. Virtuvē pie plīts bija sadegušas sadzīves mantas. Iespējams, kamēr kundze gatavoja ēst, aizdegās viņas apģērbs un pašas spēkiem sieviete nespēja no tā atbrīvoties.

Avots: Degpunktā

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:08

Jaunākās diskusijas