Bezpajumtnieks dara briesmu lietas nama kāpņu telpā Valmierā

Portāls nra.lv 7.decembris 2017, 7:05
 
F64 Photo Agency
Kāda daudzdzīvokļu nama iedzīvotājiem pamatīgas galvassāpes sagādājis bezpajumtnieks, kurš regulāri uzturas nama kāpņu telpā.

Raidījums "Bez Tabu" vēsta, ka bezpajumtnieks ne vien kāpņu telpā smēķē, lieto alkoholu, bet pat nokārto dabiskās vajadzības. Iedzīvotāji regulāri par viņu ziņo policijai, tomēr viņš vienmēr namā atgriežas. Kā izrādās, tad šeit kāda no dzīvokļiem mitinās kunga mīļotā, kuras māte gan viņam dzīvoklī nakšņot neļauj.

Mājā dzīvo bērni, kuri no vīrieša baidās. Turklāt zināms, ka nelūgtais kāpņu telpas iemītnieks sodīts par zagšanu, bijis apcietinājumā.

Ģirts Ozoliņš/ F64 Photo Ageny

Policijā bezpajumtnieks, kura vārds ir Valts, ir labi zināms, cietumā bijis tikai par zādzībām, vairākas reizes. Iedzīvotāji norāda, ka bezpajumtnieks bieži netiek vests uz policijas atskurbtuvi, bet gan vienkārši izraidīts no kāpņu telpas.

Runājot par konkrēto problēmu sarunā ar "Bez Tabu" Valmieras namsaimnieks uzsver, ka šis nav pašvaldības jautājums, jo dzīvokļi ir pilnībā privatizēti, un māja arī. Ja iedzīvotāji vēlas, viņi var vienoties un maksāt Valmieras namsaimniekam, kas pie kāpņu telpas norīkos apsardzi.

Avots: raidījums "Bez Tabu"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas