Pēc iepirkšanās vietējā veikalā no pircēju kontiem pēkšņi sāk pazust nauda

Portāls nra.lv 25.oktobris 2017, 9:50
 
REUTERS/ SCANPIX
Ogres novada Līčupes ciematiņā ir tikai viens veikaliņš, kura dēļ vairākiem ciematiņa iedzīvotājiem radušās pamatīgas galvassāpes. Iedzīvotāji, kuri septembrī un oktobrī veikaliņā norēķinājās ar bankas karti, tagad sava konta pārskatā konstatē negatīvu bilanci, vēsta raidījums "Bez Tabu".
"Pēkšņi 18.oktobrī plkst.07:00 no rīta visiem cilvēkiem, kuri iepirkušies veikalā pamanījuši, ka no konta pazūd nauda," stāsta vietējie.

Pircēja Aija saglabājusi visus čekus no pirkumiem vietējā veikalā. Un konta pārskatā pamanījusi, ka pēkšņi mēnesi pēc pirkuma no konta atkal noņemt nauda. Tas radījis aizdomas par dubultu naudas novilkšanu.

Veikala "TOP" pārstāvis Sandis Muižarājs raidījumam "Bez Tabu" skaidro, ka radās tehniska kļūme, proti, programmatūras nesaskaņas. To rezultātā par vienu pirkumu nauda tika rezervēta divas reizes. "Līdz mums ir nonākusi viena šī darījuma summa, otra ir stāvējusi rezervācijas zonā. Tikmēr klients šo naudu lietot nevar, tā ir norezervēta, tā nav nonākusi arī līdz mums."

Uzņēmums jau sazinājies ar sistēmas uzturētājiem, kuri solījuši kļūmi novērst.

Avots: "skaties.lv"/ Raidījums "Bez Tabu"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:14

Jaunākās diskusijas