UZMANĪBU: "Bezvests.lv" nāk klajā ar svarīgu paziņojumu iedzīvotājiem

Portāls nra.lv 8.jūlijs 2017, 9:51
 
Bezvests.lv
Organizācija "bezvests.lv" sociālajā tīklā facebook publicējusi svarīgu paziņojumu visiem cilvēkiem, kuri iesaistās bezvēsts pazudušu personu meklēšanā.
"Brīvprātīgo organizācijā "bezvests.lv" saņemta informācija, ka izmantojot mūsu vārdu, ir aktivizējušies krāpnieki, kuri uzdodas par brīvprātīgajiem un mūsu vārdā pulcē cilvēkus it kā masu meklēšanas pasākumiem un lapiņu izlīmēšanai."

bezvēsts.lv

Tad kad cilvēki ir atsaukušies viltus brīvprātīgo aicinājumam un ierodas tikšanās vietā, viņiem piedāvā pievienoties citai organizācijai, kurai nav nekāda juridiska statusa, tātad, tā ir nelegāla un nenes nekādu atbildību par savām darbībām.

"Brīdinām! "Bezvests.lv" brīvprātīgie nekādus meklēšanas pasākumus šobrīd neveic un cilvēkus nepulcē ne Liepājā, ne arī kādā citā apdzīvotā vietā. Policija veic savas operatīvās darbības. Tāpēc ņemiet vērā, ka visi aicinājumi un lozungi, kuri aicina kaut kur braukt meklēt puisēnu, pulcēties grupās vai izlīmēt masveidā kādas lapiņas, nav likumīgi un nav nekādā saistībā ar mūsu sabiedrisko organizāciju.Par visām šādām krāpnieciskajām darbībām, kas tiek veiktas mūsu vārdā, lūdzam nekavējoties ziņot policijai pa tālruni 110."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas