Vecāki, izlasiet! Pārdomas pēc mazā Ivana pazušanas

Portāls nra.lv 8.jūlijs 2017, 15:00
 
F64 Photo Agency
Tieši pirms nedēļas Liepājā no savas dzīves vietas izgāja un līdz pat šim brīdim nav atgriezies piecus gadus vecais puisēns Ivans. Policija joprojām turpina darbu, lai pazudušo puisēnu atrastu. Tikmēr kāda sociālā tīkla facebook lietotāja dalījusies ar savām pārdomām pēc notikušā.

"Pārdomas izraisījis atgadījums ar pazudušo puisīti. Viņš pameta mājas, jo nejutās vajadzīgs un mīlēts. Pēc intervijas ar Ivana māti bija redzams, ka puikas pazušana viņā izraisījusi tikai dusmas, neredzēju ne miņas no pārdzīvojumiem par savu bērnu. Kāpēc lai bērns atgrieztos?"

"Es nespēju iedomāties, kā jūtas bērns, kuru neviens nemīl... Piecgadīgam bērnam pats svarīgākais ir mamma un tētis, viņam nav ne tuvu draugu, ne citu tuvu cilvēku, uz ko paļauties. Ko darīt mazajai dvēselītei, ja neviens tai nedod sajūtu - Tu esi mums svarīgs un mēs tevi mīlam?"

"Aicinu ikvienu vecāku ne tikai rūpēties par savu bērnu drošību, bet arī ik dienas izrādīt bērnam mīlestību - ar vārdiem, glāstiem, apskāvieniem, smaidu un savu klātbūtni. Lai arī brīdī, kad mazais saņēmis rājienu par nedarbu, viņam saglabājas sajūta, ka viņu mīl un ka viņš ir svarīgs un vajadzīgs."

Ar sievietes rakstīto dalījušies jau vairāk nekā 250 sociālā tīkla facebook lietotāji.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:26

Jaunākās diskusijas