NEKAUNĪBAS KALNGALS: Pašvaldība nekrietni izrīkojas ar bērnu veikumu

Portāls nra.lv 16.maijs 2017, 7:12
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / Dmitrijs Suļžics/ f64 photo agency
Portāls "Daugavas balss" vēsta par kādu satraucošu gadījumu - kāds Ogres iedzīvotājs novērojis, ka Ogres pirmsskolas izglītības iestāžu bērnu īpaši veidotie putnu būrīši ir salauzti un mētājas pie pašvaldības ēkas.

Portāls "Daugavas balss" raksta:

Saimnieciskās lietas ir saimnieciskās lietas. Visās pasaules valstīs politiķi ik pa laikam tiek pieķerti lielākās vai mazākās blēdībās un, lai gan man tas nav pieņemami, neesmu arī naivs. Saprotu, ka tā ir noticis, notiek un notiks, savukārt mūsu visu uzdevums ir izgaismot katru nejēdzību un cīnīties par valsts un pašvaldības naudas maksimāli korektu izlietojumu. Taču arī kukuļņēmējs un naudas izsaimniekotājs var būt cilvēcīgs. Viņš var palīdzēt bērniem, rūpēties par vecajiem ļaudīm un paralēli tam visam zagt. Tas ir skaidrs. Par to neviens nestrīdas.

Diemžēl izskatās, ka esam nonākuši līdz tam, ka Ogres novada pašvaldības banda ir zaudējusi ne tikai kaunu un godaprātu, bet arī pēdējās cilvēcības pazīmes. Jebkādas cilvēcības pazīmes. Pat teiktu, ka šīs personas ir necilvēki.

Pagājušajā nedēļā devos uz domi, lai iesniegtu iesniegumu un nejauši uzdūros patiesi šokējošam un šķebinošam skatam. Pa puspavērtām durvīm ieraudzīju, ka vienā kaudzē brutāli samesti un pussalauzti mētājas putnu būrīši. Tie paši putnu būrīši, kurus 08.04.2017 ( youtub.com video) redzams Ogres novada domes priekšsēdētājam bija uzdāvinājuši mūsu novada bērni. Atgādināšu, ka tuvojoties Putnu dienām, jau otro gadu Ogres novada pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņi bija aicināti pagatavot vairāk kā pussimts putnu būrīšu. Tos viņi nodeva Manguļa un pašvaldības izpilddirektora Pētera Dimanta rokās. Tika solīts, ka pagatavotie būrīši nonāks mūsu novada mežos.

Realitāte izrādījās cita - mazo bērnu darbs izrādījās nevienam nevajadzīgs....pēc visa spriežot Mangulim šo akciju vajadzēja tikai tāpēc, lai pirms vēlēšanām spodrinātu savas spalvas un izrādītos. Pēc tam jau būrīšus var arī samest kaudzē un par tiem aizmirst.

Šis viss spilgti raksturo šo cilvēku domāšanās un darbošanās veidu. Manuprāt, tā ir vienkārša uzspļaušana mūsu bērniem, viņu vecākiem, mums visiem. Ka iespējams krist tik zemu es pat nebiju iedomājies un man pat trūkst vārdu, lai aprakstītu izdarīto. Zemiski. Nožēlojami. Ļauni. Vārdu ir daudz. Bet labāk spriediet par visu paši.

Avots: "Daugavas balss"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:18

Jaunākās diskusijas