Rīgā piestāj ekskluzīvs kruīza kuģis ar 13 klājiem

Portāls nra.lv 16.maijs 2017, 14:54
 
MSCkruizi
Šodien, 16. maijā, Rīgas Pasažieru ostā piestāja luksusa kuģis MSC Magnifica. Kruīza ietvaros Latvija ir tikai viena no astoņām valstīm, kurā ekskluzīvais kuģis piestās.

MSC Magnnifica kruīzs, kurš sākās Vācijas piestātnē Varnemindē, ved cauri lielai daļai Eiropas valstu un Krievijai. Kruīza laikā ir paredzēts piestāt Polijā, Lietuvā, Latvijā, Igaunijā, Krievijā, Somijā, Zviedrijā un Dānijā. Latvijā šis kuģis piestāj tikai uz pāris stundām, tālāk tas turpina savu ceļu uz Igauniju, Tallinas ostu.

Kruīzu kompānijas MSC kuģis MSC Magnnifica ir tikai viens no piedāvātajiem 15 kuģiem, ar kuriem ir iespējams baudīt atpūtu dažādās pasaules vietās.

MSC Magnnifica kruīza kuģim ir 13 klāji un tas spēj uzņemt vairāk nekā 2500 pasažierus. Ceļotājiem ir iespējams baudīt gan piedāvātos MSC AUREA spa pakalpojumus, gan sporta aktivitātes basketbola un tenisa laukumos, sporta zālē. Gardēžiem ir iespējams nobaudīt izsmalcinātas maltītes, kādā no pieciem piedāvātajiem restorāniem, ir padomāts arī par kultūras mīļiem kruīza kuģī ir teātra un kino iespējas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:20

Jaunākās diskusijas