PALĪDZI: Pazudis vīrietis, kurš bija ceļā uz Latviju; māsai sliktas priekšnojautas

Portāls nra.lv 5.jūlijs 2017, 13:40
 
Facebook
Guna ar sociālo tīklu palīdzību meklē bezvēsts pazudušo brāli Gintu Gedvardu, kurš, iespējams, bija ceļā no Anglijas uz Latviju.

"Nedomāju, ka kādreiz šāds notikums notiks ar manu ģimeni, bet diemžēl... Kopš 28./29. jūnija nav ne ziņas, ne miņas no brāļa Ginta Gedvarda. 40 gadus vecs, 170 cm garš, uz pieres labajā pusē veidojusies kā kārpa, kā izaugums.

Pēdējā informācija, ka, iespējams, ar pārvadātājiem devies uz Latviju, taču līdz šim ne pie viena no ģimenes viņš atvests nav. Situāciju sarežģī, ka cilvēkam bija radušās problēmas ar galvu un nesapratis, kur atrodas, ko runā, diemžēl. Iespējams kaut kur pa ceļam izkāpis!!! Pagaidām nav izdevies atrast potenciālo pārvadātāju - meklējam!

Būsim tik tiešām pateicīgi par jebkuru informāciju, ko varat sniegt, kur redzēts, dzirdēts vai vienkārši zināt, kur atrodas!" raksta māsa, norādot, ka labprāt uzklausīs padomu, ka šādās situācijās rīkoties ne tikai ar policijas informēšanu.

"Nojaušu, ka kādam/iem ir palicis parādā (varu tikai atvainoties) un gribētu izgāzt visu žulti, bet to lūdzu paturiet pagaidām pie sevis - jo pazudis, slims cilvēks neko nevarēs atdot. Ir jāatrod, jāizārstējas un tad jārisina problēmas!" raksta Guna.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:32

Jaunākās diskusijas