Ar draudiem terorizē ģimeni Valmierā

tautaruna.lv 28.septembris 2023, 13:15
 
F64
Valmierā kāda sieviete jau vairākas naktis nespēj gulēt, jo baidās par savu un sava īpašuma drošību. Strīds ar radiniekiem aizgājis tiktāl, ka draudi izrēķināties lēnām sāk piepildīties. Sieviete stāsta, ka ļaundari vienā dienā pamanījās izliet benzīnu pa mājas priekšnama grīdu, taču šodien aizdegās garāža un saimniecības ēka, vēsta “Degpunktā”.

Valmierā šodien kādas privātmājas sētā glābēji dzēsa saimniecības ēku un garāžu.

Uz vietas ir ne tikai ugunsdzēsēji glābēji, bet arī Valsts policija. Izrādās, ka likumsargi adresē šajā nedēļā ierodas ne pirmo reizi. Sētā satiekam Jeļenu, kas šajā īpašumā dežurē jau ceturto dienu, lai to pieskatītu. Sieviete stāsta, ka ugunsgrēks, visticamāk, nav nejaušība, bet gan draudu realizēšana.

Cietusī Jeļena stāsta, ka ģimene piedzīvojusi draudus.

Ļaundari degvielu izlēja nama priekšistabā. Pēcāk jau ieradās policija, kas izsauca arī ugunsdzēsējus glābējus, lai vielu savāktu ar absorbenta palīdzību. Turpmākie notikumu pavērsieni jau izvērtās kā īstā trillerī. Pienāca nākamais rīts. Jeļena saņēma atkārtotas draudu īsziņas.

Jeļena atklāj, ka ģimenei draud radinieks. Sieviete naktis pavada, apsargājot māju, sēžot šķūnītī. Izlikusi zarus uz taciņas, koka stuti pret vārtiem, lai, ja gadījumā iemieg, dzirdētu trokšņus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas