Elīnas Didrihsones tētis atklāj, kā uzzinājis par gaidāmo mazbērnu

tautaruna.lv 28.septembris 2023, 2:00
 
Elīna Didrihsone / Foto: Gints Ivuškāns/F64
Viesojoties pie uzņēmējas Elīnas Didrihsones mammas, Katrīne Vasiļevska viņai vaicā par sajūtām, kādas viņa sajutusi uzzinot, ka meita ir stāvoklī. Mamma atklāj, ka sākumā bijusi šokēta par šo jaunumu, bet pavisam savādāka reakcija bijusi Elīnas tēvam, kurš par gaidāmajiem jaunumiem bija uzzinājis internetā, vēl pirms meitas oficiālā paziņojuma ģimenei.

Jaunā uzņēmēja un influencere Elīna Didrihsone prot radīt pārsteigumus un svinēt dzīves notikumus, tāpēc paziņot savai ģimenei par gaidāmo pieaugumu viņa vēlējusies kārtīgi. Tas esot noticis ap Ziemassvētku laiku, kad visa ģimene bija kopā.

Vienīgais, kurš par gaidāmo ģimenes pieaugumu nebija šokēts un pārsteigts bija Elīnas tētis, jo viņš esot dzirdējis baumas, kuras klīdušas pa dažādiem interneta portāliem un sarunu forumiem. Kā arī viņam esot radušās aizdomas vienā no ģimenes atpūtas braucieniem, kura laikā meita esot jutusies slikti un gandrīz neko neēdusi.

Viņš esot lasījis portālos, ka klīstot baumas par ģimenes pieaugumu. Un es atcerējos, ka es savos sociālajos tīklos biju ieminējusies, ka man nav apetītes un interneta maz vajag, visi jau manu dzīves stāstu uz priekšu izdomāja.

Elīnas mamma, apzinoties, ka meitai darbs ir ļoti svarīgs, izdzirdot lieliskos jaunumu, sākotnēji domājusi, kā viņi tagad abi ar vīru strādās. Kā izrādās Naurim ar sievasmāti esot bijušas līdzīgas pirmās domas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas