Tik rupjus vārdus Lato Lapsa Mārtiņam Staķim vēl nebija veltījis!

tautaruna.lv 28.septembris 2023, 9:20
 
F64
Žurnālists Lato Lapsa, kas ne reizi vien ir kritiski izteicies par bijušo Rīgas mēru Mārtiņu Staķi, komentējot par Staķim uzlikto sodu 500 eiro apmērā, izmantojis pat rupjus vārdus.

Kā ziņots, Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) bijušajam Rīgas mēram Mārtiņam Staķim ("Progresīvie") uzlicis 500 eiro sodu par komandējumu uz pasaules hokeja čempionātu Tamperē.

Mikroblogošanas vietnē "X" Staķis raksta, ka par komandējumu Tamperē saņēmis divus administratīvos sodus -katru 250 eiro apmērā.Viens sods saņemts par to, ka viņš izdevis komandējuma rīkojumu un otrs saistīts ar komandējuma norēķiniem.Politiķis nolēmis sodu samaksāt.

Šo ierakstu komentējis arī Lapsa, staķi nosaucot par "kapeiku pi****".

"Patiesībā es šim liekulīgajam un blēdīgajam kapeiku p…sējam ieteiktu pašam atmaksāt pašvaldībai visus “komandējuma” izdevumus. Jo, tikko saņemšu KNAB lēmumu, es nekavējoties vērsīšos ar prasību tos no viņa piedzīt. Nez vai kādam ir pamats domāt, ka tā ir tikai tukša runāšana," raksata žurnālists.

Iepriekš arī vēstījām, ka Lapsa jau daudzus gadus ievāc informāciju par dažādiem politikā un biznesā zināmiem cilvēkiem, lai vēlāk dokumentus apkopotu un publicētu grāmatās. Savā mikroblogošanas vietnes "X" kontā Lato Lapsa publicējis ekrānšāviņu ar sava datora ekrānu.

Ekrānšāviņā redzams, ka Lato Lapsa ir iekārtojis mapītes par Rimševicu, Bunkus lietu, kolaborantu Vonsoviču, kā arī par Staķi, Kossoviču, Briškenu un Simanoviču.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas