Pusaudžu bariņš Rīgas centrā apzog ukrainieti

tautaruna.lv 23.jūnijs 2023, 20:43
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Bēgot no kara šausmām, Karīna no Ukrainas pārcēlusies uz dzīvi Latvijā pie sava tēva. Pēc garas darbadienas, izgājusi no savas darbavietas Lāčplēša ielā un “saukusi” taksometru, lai dotos mājup. Pēc pavisam īsa brīža garām braukuši divi kompānijas “RIDE” elektrovelosipēdi. Uz viena no tiem atradušies divi jaunieši – meitene un puisis, kurš izrāvis Karīnai no rokām 1500 eiro vērto telefonu, vēsta "Bez Tabu".

Sākumā Karīna domājusi, ka tas ir kāds joks, tomēr jaunieši ātri vien aizbraukuši prom. Otrpus ielai atradies kāds vīrietis, kurš redzējis notikušo. Pienācis pie Karīnas un iedevis telefonu, lai viņa piezvanītu māsai. Māsa atbraukusi pie Karīnas, abas staigājušas pa vietējo teritoriju ar cerību atrast jauniešus, tomēr bez rezultātiem.

Arī Karīnas draugs Ilija iesaistījies pazudušā telefona meklēšanā. Viņš ievietojis sociālajos tīklos ziņu par notikušo. Ātri vien atsaukušies vēl citi cilvēki, kuri cietuši no konkrētā jauniešu bariņa izdarībām.

Ilija noskaidrojis meitenes vārdu un uzvārdu, kas braukusi ar vienu no elektrovelosipēdiem. Viņš ar meiteni sazinājies, viņa atklājusi, ka nemaz neatceras notikušo, jo bijusi alkohola reibumā.

Valsts policija apstiprina, ka galvenais vaininieks jau iepriekš veicis noziedzīgus nodarījumus. Šobrīd uzsākta izmeklēšana un lieta nodota tiesā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas