Aculieciniece redz, kā pa logu izkrīt bērns: Sākumā domāju, ka tā ir lelle

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 28.aprīlis 2018, 16:15
 
pixabay.com
Traģiskais atgadījums noticis Rīgā, Ieriķu ielā, kur daudzstāvu ēkās izvietots Rīgas domes Sociālā dienesta centrs ”Purvciems”. Garām ejošā sieviete redzējusi, ka kaut kas izkrīt pa logu. Sākotnēji viņai licies, ka tā ir lelle, bet tad tā uz zemes sākusi kustēties, vēsta raidījums "Bez Tabu".

“Es sapratu, ka tas ir bērns. Uzreiz zvanīju ātrajai palīdzībai.

Tad pie loga parādījās pieaugušie, kuri teica, ka mediķus nevajag saukt. Pēc brīža atnācis vīrietis, kurš paņēma bērnu un aiznesa,” raidījumam skaidro aculieciniece.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības pārstāve Ilze Bukša raidījumam “Bez Tabu” apstiprina, ka izsaukums uz šo adresi bijis, mediķi steiguši palīgā bērnam, kurš nogādāts Rīgas bērnu klīniskās universitātes slimnīcā. Izpaust, vai palīdzību lūguši paši tuvinieki vai notikušā aculiecinieki, dienests nedrīkst.

”Logam blakus ir dīvāns. Bērns laikam palika viens, uzkāpa uz palodzes un izkrita. Neviens īsti nevar pateikt, kādā veidā viņš to izdarīja,” "Bez Tabu" skaidro sociālā nama komendants Jurijs.

Šobrīd resorisko pārbaudi veic Valsts policija. Zināms, ka nelaimes brīdī bērnu pieskatīja vecmāmiņa, jo māte atradusies darbā. ”Ir divas versijas. Pirmā - bērns nepieskatīts palika pie atvērta loga. Otrā - viņš nemanot pats uzrāpās uz palodzes, atvēra logu un notika tas, kas notika. Šobrīd visi apstākļi vēl tiek vērtēti," skaidro Atis Čakāns, Valsts policijas Brasas iecirkņa pārstāvis.

Avots: Bez Tabu

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:57

Jaunākās diskusijas