Zināms Indijā mirušās Līgas Skromanes nāves iemesls

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 28.aprīlis 2018, 14:45
 
Scanpix
Speciāli izveidotā izmeklētāju komanda Indijā pēc autopsijas ziņojuma saņemšanas apstiprinājusi, ka Latvijas pilsone Līga Skromane ir noslepkavots, vēsta "New India Express".

Līdz šim policija ir aizturējusi 9 personas starp kurām ir gan noziegumā aizdomās turamie, gan aculiecinieki. Aizdomas, ka latvieti nožņaudza agresīvi noskaņoti iedzīvotāji vai rūdīti noziedznieki.

Policija pašlaik izmeklē, vai Līga Skromane pirms nāves ir seksuāli izmantota. Līdz šim pazīmes par izvarošanu nav. Tāpat tiek izmeklēti pirkstu nospiedumi, kuri atrasti uz laivas netālu no vietas, kur tika atrastas sievietes mirstīgās atliekas.

Jau ziņots, ka Indijā upes krastā pirms nedēļas atrasts pirms vairāk nekā mēneša pazudušās Latvijas pilsones Līgas Skromanes līķis. Mirstīgās atliekas atrastas upes krastā Keralas štata Thiruvananthapuramas pilsētā. Līķis bijis sakropļots un bez galvas.

33 gadus vecā sieviete Indijā ieradās 2.februārī kopā ar māsu Ilzi, lai izietu sešu nedēļu ajūrvēdiskās ārstēšanas kursu. Abas sievietes kopš 21.februāra uzturējās Dharmas Ajūrvēdas un dziedniecības centrā, bet kad 14.martā no rīta pulksten 6:30 Ilze devās uz jogas nodarbību, māsa palika istabā, aizbildinoties ar galvassāpēm. Kad Ilze pēc stundas atgriezās no jogas, Līgas nekur nebija atrodama.



Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:20

Jaunākās diskusijas