Pazudušā Ivana meklēšana: Līdz šim zināmie fakti [MEKLĒŠANAS TIEŠRAIDE]

Portāls nra.lv 5.jūlijs 2017, 12:00
 

2 / 3

PIRMDIENA [3.jūlijs]

Plkst.05:30 Pēc pavadītas smagas nakts, pirmdien nav jaunu rezultātu. Zēnu aizvien meklē. Liepājā tiek uzrunāti sabiedriskā transporta šoferi, lai pievērš uzmanību pasažieriem, kā arī tiek izplatītas skrejlapas ar zēna foto attēlu.
Meklēšanā iesaistītie visas nakts garumā pārmeklējuši viscaur Liepāju. Darbs turpinās.

Plkst.10:45 Policijas rīcībā nonākusi informācija, ka puisim varētu būt zilums zem acs, kā arī precizēts viņa augums - ap 120cm. Lai gan puisim ir tikai pieci gadi, viņš ir patstāvīgs; labi pārzina un bieži izmanto sabiedrisko transportu.
Visi iesaistītie brīvprātīgie ir vienojušies kopīgā komunikācijā un informācijas apmaiņā kā ar rāciju, aplikācijā Zello. Grupa: meklejam.lv. Darbs turpinās.

bezvēsts.lv

Plkst. 13:20 Liepājnieki tiek lūgti aptaujāt savus kaimiņus.Iespējams, kāds no viņiem zina vairāk par mazā Ivana atrašanās vietu. Tāpat arī policija aicinājusi apsargus un slēgtās teritorijās strādājošos apsekot savus objektus, pastiprināti pievēršot arī uzmanību skeitparkiem, atpūtas parkiem, rotaļu laukumiem un citām vietām, kurās varētu uzturēties bērni.

Plkst.14:45 Pazudušais Ivans joporjām tiek meklēts. Šobrīd iedzīvotāji kopā ar policijas pārstāvjiem ir sadalījušies trīs grupās, atkārtoti pārmeklējot Karostu un Tosmari.

Plkst.20:40 Vēl joprojām likumsargi aicina iesaistīt papildus spēkus mazā Ivana meklēšanas darbos. Policija koordinē brīvprātīgos.

Plkst.22:25 Ivana meklēšanā iesaistījušies jau vairāk nekā 2000 cilvēku. Tā kā tuvojas nakts, visi tika aicināti īpašu uzmanību pievērst vietām, kur zēnam iespējams pārnakšņot - šķūnīšiem, kāpņu telpām, pagrabiem u.c.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas