Pazudušā Ivana meklēšana: Līdz šim zināmie fakti [MEKLĒŠANAS TIEŠRAIDE]

Portāls nra.lv 5.jūlijs 2017, 12:00
 
Valsts policija
Svētdien ap plkst.15:00 Valsts policija saņēma iesniegumu par to, ka sestdien 08:30 no rīta no savas dzīves vietas Liepājā izgājis un pazudis piecgadīgais Ivans Berlands. Šodien ir ceturtā diena, kad likumsargi turpina meklēt pazudušo puisēnu. Portāls nra.lv apkopo, kādi fakti par bērna pazušanu zināmi līdz šim.

Zēna meklēšanā šobrīd iesaistīta Valsts policija, Liepājas pašvaldības policija, zemessardze, Nacionālie bruņotie spēki.

Pazīmes: 128cm, vidējas miesas uzbūves, īsi, gaiši mati, zilas acis. Zēnam mugurā bija krekls ar uzrakstu - zaļš vai oranžs; zila adīta jaka ar rāvējslēdzi un zilas sporta bikses. Kājās bija raibas zeķes un sandales bēšā krāsā. Zēns sarunājas krievu valodā.

SVĒTDIENA [2.jūlijs]

Pēc plkst.15:00 Pēc iesnieguma par bērna pazušanu saņemšanas, likumsargi nekavējoties uzsāka pazudušā Ivana meklēšanu. Tika lūgta arī brīvprātīgo iesaiste.

Plkst.19:40 Valsts policija informē, ka tās rīcībā ir informācija, ka zēns sestdien ap pulkstens 18.00 redzēts Tosmarē, pie kāda sporta laukuma. Likumsargi aicināja visus liepājniekus būt ļoti vērīgiem, jo precīza bērna atrašanās vieta aizvien nav zināma. Jaunākā informācija liecina, ka bērnam mugurā bijis sarkans krekls ar multeņu varoņa Zibens makvīna attēlu uz tā.

bezvēsts.lv

Plkst.23:50 Likumsargi turpina pazudušā Ivana meklēšanu. Apkārtēji iedzīvotāji tiek lūgti pievērst pastiprinātu uzmanību vietām, kur zēns, iespējams, varētu nakšņot.

Plkst. 00:45 Tiek mainīta meklētāju tikšanās vieta no Pāvilostas ielas 1 uz stāvlaukumu pretī "Lielajam dzintaram" aiz Fonteina! No turienes norisināsies turpmākā meklēšanas koordinācija.

Plkst.02:40 Puisēnu viscaur Liepājā nenogurstoši meklē Valsts policija, Liepājas pilsētas pašvaldības policija, Zemessardze, Nacionālie bruņotie spēki, kā arī aptuveni 100 - 150 brīvprātīgie. Pagaidām bez rezultātiem.
Šobrīd netiek izšķirta konkrēta iespējamā bērna atrašanās vieta, zēns būtībā var atrasties jebkur Liepājā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:51

Jaunākās diskusijas