Liene Greifāne kļūst par režisori

Portāls nra.lv 21.novembris 2017, 13:31
 
F64
No 7. līdz 11.decembrim Rīgā norisināsies gadskārtējais starptautiskais vokālās mākslas festivāls "Riga Symphony”, kas pulcēs talantīgus bērnus un jauniešus no 28 pasaules valstīm: Zviedrijas, ASV, Maltas, Izraēlas, Serbijas, Itālijas, Latvijas un citām.
Festivāla galvenais un svinīgākais notikumus būs apbalvošanas ceremonija un krāšņs Galā koncerts, kas notiks 10.decembrī Lielajā Ģildē un kura režiju arī šogad veidos Liene Greifāne. Savukārt vadītāju lomās iejutīsies populārais dziedātājs Roberto Meloni un pazīstamā personības izaugsmes trenere Anna Lieckalniņa.

F64

"Šā gada festivāls būs īpašs ar to, ka tā norises vieta ir pašā Rīgas sirdī - Lielajā Ģildē. Šī vieta pati par sevi sniedz jaunas emocijas, jo, esot Lielās Ģildes zālē, rodas sajūta, ka esmu svētā vietā,” saka Liene Greifāne. Viņai šā gada Galā koncerta skatuves scenogrāfiju palīdzējusi izsapņot festivāla "Slāvu bazārs” scenogrāfe Irina Kovļena no Baltkrievijas. "Kopā nonācām pie idejas, ka skatuvei jāizskatās kā kuģa buru ieskautai, un izlēmām papildināt vijīgās līnijas un atmosfēru ar lielajiem ekrāniem un dekorācijām. Lielā Ģilde šādu skatuvi vēl nebūs pieredzējusi, tāpēc notiek lieli sagatavošanās darbi, lai viss iecerētais izdotos.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:57

Jaunākās diskusijas