9. maijs ir svētki, kas stāv pāri politikam, tautībai un laikam. Tie ir svētki, kas pelnījuši, lai tos svinētu.

Itamārs Toledano

Kas ir šis dīvainais POLITIKS, kam pāri 9. maijs stāv?  Kāds cilvēks, jeb astrāla būtne?

8.februāris 2018, 16:28
Ans Profi

13.februāris 2018, 11:24
Kristaps LV Bam's

Neuzskatu tos par svētkiem ,tas ir parpalikums no savoka,lai savoki arī svin

 

21.februāris 2018, 22:01
Maris Orbidans

kara beigas svinēt nav slikti,  bet Latvijā tie ir okupantu un kremļa šovinistu "svētki"

22.februāris 2018, 21:43
Maris Mednis

Tā arī ir. Svinam Eiropas dienu.

23.februāris 2018, 13:46
krista

9. maijs ir mūsu un visas Austrumeiropas okupacijas diena, ja krievi būtu braukuši uz savām etniskajām vietām un atstājuši visu pirmskara Eiropas robežās, mēs sodien bučot krieviem rokas, bet tā ka Krievija un Vācija karu uzsāka kopā. 9. maijs ir  otreizēja Latvijas okupacija.

Beztam karš Rietumu civilizacijai beidzās 8. maijā un to piemin ar klusuma brīdi, ziediem un piemiņu. Bet nevis taisot maskarādi un triumfālas pamfaras. Kurš vesals cilvēks svin, kara beigas ar orģiju piesitienu un jo talak atiet karš, jo lielakas orģijas. 

9. maijs MAN ir skumja, sāpīga un vistiešākajā kontekstā SĒRU DIENA, PIE MĀJAS ALLAŽ IZKARU KAROGU AR SĒRU LENTU

26.februāris 2018, 12:51
Nellija Ko

9. maijs ir diena, ko SVIN krievu okupanti. Latviešiem tā ir īstā sēru diena.

2.marts 2018, 23:15
Kaspars Namsons

Man smiekli naak kad cilveki saka - karsh beidzaas.... taipat laikaa, Krievija un ASV ir vieniigaas valstis kas provocee karus ar citaam valstiim, ja un protams alianses dalibniekus iesaista savaas netiirajaas speeliitees... 

Tie kas te murgo par to ka politika tur nekaada... jus vnk esat nevisai gudri cilveki, pareizaak sakot, prieksh maniim, juus esat daarzenji... no vestures jus neko nezinat, tikai to ko juusu CCCP jums ieboreeja, ar to arii apsveicu! :)

12.marts 2018, 22:38
Antons Mikoss

Divi nezvēri sāka 2. pasaules karu un genocīdu kopīgi un draudzīgi pret mierīgām valstīm. Tad savstarpēji saplēsās. 

Kā mūsu kangarvara pieļauj te vēl ārdīties ļaunuma impērijas nezvēriem un viņu pēcnācējiem 9. maijā? Lai brauc uz Berlīni un tur ārdās!

14.marts 2018, 11:22
Ainars Broks

Viennozīmīgi padomju Okupācijas režīms priekš Latvijas,Baltijas bija parazītiski negatīvs Tirāna staļina represijas,čekas represijas,Latvijas pārkrievošana u.t.t.

14.marts 2018, 21:40
Daina Lepika

Otrā pasaules kara beigas pirms tam Progresīvajai, Neatkarīgajai un Demokrātiskajai Latvijai atnesa kārtējo okupācijas jūgu uz nākamajiem 50 gadiem, pilnu zemi ar okupantiem un ilgstošu dzīvi bailēs un nospiestībā, metodiski apspiežot valodu, brīvības, atņemot īpašumus un uzspiežot komunistisko un represīvo režīmu. Neko svinamu tur nesaskatu.

 

15.marts 2018, 10:18
Aivars Gedroics
15.marts 2018, 12:22
RoTi

9.maijs nevar būt Latvijā svētki, jo Krievija latviešu tautai ir nesusi okupāciju ar tā izrietošām sekām: sāpes, rūgtumu, noziedzību, nekārtību, netīrību, lejupslīdi, u.t.t.

18.marts 2018, 18:04
Edžus Straujais

viss tas ir pagatne...katrs atceramies savus senčus,un neparveršam to par politiku..nedzīvojam mes vieni te...dzīvojam tālāk un skatamies uz sodienas problēmam.rītdienas loģiskiem  planojumiem..un risinam tas..nomirsim vissi un atī tie izmirs...cik slimība ievelkas, tik tā arī jaārste..neredzu es te nevienu loģisku domašanu,...kā saka..neko konkretu,tikai kašķi..ģimenē labo vajag macīt..bet ja nesaprot,izskaidrot pareizi..

...

20.marts 2018, 17:12
Ainars Broks

Staļina miršanas diena ir daudz lielāki svētki,pēc viņa nāves vismaz atbrīvoja izsūtītos,kas attiecas uz 8-9.maiju totāla Latvijas Okupācija.

24.marts 2018, 19:12
Hulio Aint

Lasot komentārus, pārņem šausmas, cik ļoti Latvijas iedzīvotāji ir aprobežoti un sazombēti no Krievijas propagandas puses. Pēc Vācijas kapitulācijas un oficiālajām kara beigām 8. maijā, tirpinājās Latviajs okupācija un tikai sākās cīņas pret Latvijas Meža brāļiem un leģionāriem Kurzemē. Šie cilvēki cīnījās pret padomju varu un viņiem varam pateikties par brīvību. 9ītmajnieki joprojām ienīst Latviju, cīnās par PSRS atjaunošanu un vaņku valodu skolās. 9. maijs mums atnesa vaņku sērgu, deportācijas, īpašumu atņemšanu, kultūrvēstures pieminekļu iznīcīnāšanu, čekistus, cilvēku spīdzināšanas, blata sistēmu, stukačus un visus pārējos vaņku labumus, ar ko netiksim galā vēl gadu desmitiem... To ir jāsvin? To var svinēt šo valsti neieredzošs cilvēks, kurš spļauj sejā visiem, kas cietoši no PSRS varas.

28.marts 2018, 23:56
Normunds Vīrs

Karš ir varas neģēļu politikas turpinājums asiņainām metodēm, slepkavojot miljoniem cilvēku. Karš nevar stāvēt pāri politikai. Manai ģimenei šis karš un represijas kopā prasīja 14 dzīvības, bet ja šīm dzīvībām ļautu veidot ģimenes un audzināt bērnus, Latvijā pašlaik nebūtu darbaspēka trūkums, lielākajās Latvijas pilsētās nebūtu minoritāšu vairākums pār latviešiem. Viņiem atņēma dzīvības, un joprojām nav nosaukti īstenie kara pasūtītāji. Pie skaļākām slepkavībām taču parasti meklē pasūtītājus. 

2.aprīlis 2018, 20:36
Gunta Griniņa

Par ko mums priecāties un svinēt,mums Latvijā sākās elle,krievi okupēja valsti,izsūtīja iedzīvotājus,atlikušos paturēja stingrā kontrolē,ka muti nedrīkstēja lieki brūķēt,varēja apcietināt uz ilgāku laiku vai ielikt psihenē,par ko mums priecāties,par to ka te dzīvo tik daudz okupantu un viņu pēcteči,kuri negrib pakļauties mūsu Latvijas likumiem,negrib mācīties valodu,vēlēsanās stāv garās rindās,lai vēlētu par citas,svešas mums zemes prezidentu,rīko visādas akcijas,lai kaitētu Latvijai.Par ko mums priecāties?

19.aprīlis 2018, 12:40
Edgars Kļaviņš

9. maijs ir diena kad beidzās 2 pasaules karš Eiropas daļā, un vislielākos cilvēku upurus nesa PSRS iedzīvotāji, un cilvēki kam gāja bojā šai karā tuvinieki, ir tiesīgi pieminēt, bet diemžēl šie svētki ir pataisīti par šovu un dzeršanu, un tas nav normāli.

19.aprīlis 2018, 19:07
A.Balts

Tieši par tēmu:

 

A.Balts 

Cienijams un drosmīgs cilveks ir latviešu protestētājs, ar ļoti pareizu k.markasa teksta plakātu, bet laikam galīgi nezina Latvijas krievvalodīgo zombiju "demokrātijas" vienpusīgo izpratni! Jo 16.martā ķērkt, lamāties un traucēt latviešu kritušo varoņu - leģionāru piemiņas gājienu, šiem svešo primātiem liekas esam normāla parādība, bet uz saviem gājieniem to redzams šie naidpilnie truleņi nettiecina.

4.maijs 2018, 14:15

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:06

Jaunākās diskusijas