Latviešu astrologs pēc precīzās Krievijas vēlēšanu prognozes atklāj, kas notiks tālāk

tautaruna.lv 29.marts, 2:00
 
depositphotos.com
Astrologs Valters Šulcs krietnu laiku pirms nesen notikušajām prezidenta vēlēšanām Krievijā prognozēja, ka to rezultāts būs labvēlīgs Vladimiram Putinam. Astrologs arī atklāja, kas gaidāms turpmāk.

Runājot par prezidenta vēlēšanām Krievijā, Šulcs prognozēja:

"Vēlēšanas, ja tādas notiks, kopumā nenotiks Putinam labvēlīgā brīdī. Taču, neskatoties uz to, es domāju, ka, ja vēlēšanas notiks, tad to rezultāti visdrīzāk būs labvēlīgi Putinam. Uz to norāda ne tikai Putina iekārta un, iespējams, pirms tam apdauzītie protestētāji, bet arī Saturna harmonija ar Venēru, tieši uz vēlēšanu laiku. (..) Tātad, lai nu kā arī nebūtu, ar rezultātiem Putins būs apmierināts. Šī Saturna harmonija ar Venēru norāda arī uz to, ka “mīlēsiet mani “по любому” (tā vai tā)”. Tā kā Venēra ir 7.Mājas pārvaldniece Putina horoskopā, tad tas norāda arī uz uzvaru. Ar varu, ja būs nepieciešams. Pašam Putinam vajadzētu būt gandarītam par savu “panākumu”."

Runājot par Putina nākotni no astroloģiskā viedokļa, Šulcs norādīja, ka pēc maija Putina dzīve varētu krasi mainīties - kā pēc viesuļvētras.

"Kā jau teicu, visādi var sanākt līdz šim brīdim, bet, ja Putina karjerai Krievijas prezidenta amatā būtu jābeidzas, tad es teiktu, ka šajā laikā uz 2024. gada aprīli, maiju būtu jānotiek kulminācijai šajā sakarā. Jo pēc tam nāk nosacīts miera periods, kad ir iespējams saņemt “mierinājuma balvas”, citas karjeras iespējas - pensijas laiks?!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:26

Jaunākās diskusijas