Žurnālistei pasaka, ka viņa ir pārāk neglīta, lai stātos kameras priekšā

tautaruna.lv 5.aprīlis, 5:00
 
pexels.com
Lielbritānijas kanāla "Sky Sports" bijusī reportiere Bjanka Vestvuda atklāj, ar ko viņai nācies saskarties savas karjeras pirmsākumos.

Bjanka bija daudzu kanāla "Sky Sports" skatītāju iemīļota reportiere. Pērn vasarā viņa nolēma mainīt darbības lauciņu un sāka strādāt radio "talkSPORTS"ziņo "Daily Star".

Viņa ir profesionāla sporta žurnāliste, kura īpaši labi pārzina futbola jautājumus.

Par spīti tam, ka viņai izvērtusies lieliska karjera, Bjanka atzina, ka viņai īstenībā nemaz nebija paredzēts nokļūt televīzijas kameru priekšā. Pirms viņa uzsāka darba gaitas "Sky Sports" kanālā, televīzijas pārstāviji lika noprast, ka viņa ir pārāk neglīta, lai stāvētu kameras priekšā.

Bijusī "Sky Sports" raidījumu vadītāja un reportiere Bjanka saka: "Kad es pirms daudziem gadiem veicu proves, man teica, ka es neesmu pietiekami pievilcīga telekanālam "Sky Sports News".

Un daļa no manis domāja, kāpēc man ir jābūt pievilcīgai... jo tur ir daži nepievilcīgi vīrieši. [..] Toreiz man teica, ka ir jābūt noteikta veida simetrijai sievietes sejā un man tādas nebija."

Lai arī sākotnējais ceļš uz televīzijas reportieres darbu nebija viegls, beigu beigās Bjanka pierādīja savu un nokļuva ekrānos. Kopumā viņa tajā pašā televīzijā, kas viņu kritizēja, nostrādāja veselus 23 gadus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

5.aprīlis

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas