Mācītājs padzen no baznīcas sievieti viņas izskata dēļ

tautaruna.lv 5.aprīlis, 19:30
 
pexels.com
Melisas Slounas izskats daudziem var šķist neparasts, pat dīvains. Sievietes ķermeni klāj 800 tetovējumi. Melisa atklāj, ka ir pieradusi pie cilvēku skatieniem, kad iziet ārpus mājām, taču ne reizi nebija saskārusies ar to, ka viņai tetovējumu dēļ liegts kaut ko darīt, vēsta "Daily Star".

Tiek uzskatīts, ka Melisa varētu būt vistetovētākā sieviete Lielbritānijā jeb ar vislielāko tetovējumu skaitu šajā valstī.

Viņa min, ka ir pieradusi pie tā, ka izceļas uz citu cilvēku fona un bieži tiek pamanīta sabiedrībā. Tomēr pavisam nesen viņa piedzīvojusi nepatīkamu situāciju, kas atstājusi rūgtumu viņas sirdī.

Mācītājs viņu izraidīja no baznīcas.

46 gadus vecā Melisa min, ka viņa ne vienu vien reizi ir kļuvusi par aizspriedumu upuri savu tetovējumu dēļ. Tomēr viņa spēj samierināties ar to un nepievērst uzmanību.

Sievietes ķermeni pilnībā klāj tetovējumi, kurus radījis viņas dzīvesbiedrs.

Brīdī, kad viņas dzīvesbiedru piemeklēja nopietnas veselības problēmas, Melisa nolēma vērsties pie Dieva. Viņa regulāri devās uz dievkalpojumiem. Tomēr ātri vien viņa tika "izmesta" no draudzes. Draudzes biedri paziņoja Melisai, ka viņai ir liegts apmeklēt konkrēto baznīcu.

"Visi pagrieza muguru, smējās par mani," stāsta Melisa. Priesteris publiski esot pateicis, ka viņai ir jāiet prom. Tam sekoja smieklu vilnis.

"Es dziedāju pārāk skaļi, un viņi man teica, ka man jādodas prom, es jutos kā dīvaine. Baznīcai vajadzētu atvērt durvis visiem, bet es tiku no turienes padzīta. [..] Viņi mani tiesāja manu tetovējumu dēļ, viņiem ir jāatver durvis, nevis jātiesā."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

5.aprīlis

 
 
 
 
 

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas