Busulis dzied krievu valodā; tauta "uzsprāgst"

tautaruna.lv 19.marts, 0:30
 
Alise Šulca/F64
Kāds video fragments no dziedātāja Intara Busuļa lielkoncerta "Arēnā Rīga" neatstāja vienaldzīgus daudzus.

Sociālajos tīklos publicētā video fragmentā redzams, ka Busulis izpildīja Raimonda Paula un krievu dzejnieka Jevgeņija Jevtušenko dziesmu "Es tevi zīmēju" krievu valodā.

Šis video izpelnījās plašu uzmanību internetā, tostarp sociālajā tīklā "X", kur daļa komentētāju aizstāvēja Intaru, savukārt daļa nolēja ar dubļiem.

"Tiem, kas nebija koncertā - pirms tam asi izsakoties par agresorvalsti, Busulis veltīja dziesmu ukraiņiem, kuras laikā visa publika piecēlās kājās, bija ļoti emocionāli. Beigās pats ieturēja klusuma brīdi."

"Kāpēc lai nevarētu dziedāt krievu valodā?"

"Forša un skaista dziesma, nesaprotu provinciālistisko un pilnīgi debīlo uzskatu, ka nevar dziedāt krieviski. Lohi ir paši tie, kas neatšķir pilnīgi dažādas lietas."

"Bija dalītas sajūtas par šo dziesmu un Busuļa vietā to nebūtu iekļāvis koncertā (šķiet, daļa bija ukrainiski). Bet godīguma labad no šī koncerta būtu jāievieto arī dziesma “Āmen”. Emocionālākais brīdis tajā koncertā - veltīta Ukrainas uzvarai, ko publika pavadīja stāvot kājās."

"Šodien dziedāt okupantu valodā, galīgi nav piemēroti!"

"Izskatās, ka sajaucis valsti, kurā uzstājas. Skumst pēc milzīgās RU auditorijas, kas bija ziedu laikos uzstājoties RU."

"..bet nu viņš vienmēr ir bijis lēta mauka, kuram nav vispār nekādu morāles normu."

"Viņš agresoriem atzīstas mīlā?"

"Tam ķēmamnepielec, ka karš jau kā 2 gadi."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:42

Jaunākās diskusijas