"Tas ir joks?" Fani neizpratnē par kosmiskajām biļešu cenām uz Adeles koncertiem

tautaruna.lv 19.marts, 4:30
 
AFP/Scanpix/LETA
Britu dziedātājas Adeles koncerti Minhenē (Vācija) ir apdraudēti nereāli augsto biļešu cenu dēļ. Laika posmā no 2024. gada 2. augusta līdz 24. augustam paredzētas 10 slavenības uzstāšanās.

Šī būs Adeles pirmā turneja kopš 2015. gada, raksta "Daily Mail". Tomēr zvaigznes fani ir sašutuši par pārmērīgi augstajām biļešu izmaksām.


Nesen 260 000 fanu stundām ilgi stāvēja rindā uz lētākajām un labākajām vietām. Pēc tam kļuva zināms: "Ticketmaster" servisa informācija liecina, ka uz koncertiem vēl nav izpārdoti aptuveni divi tūkstoši vietu un biļetes ir pieejamas uz katru datumu.

Saskaņā ar "The Sun" datiem, lētākā pieejamā biļete maksāja vairāk nekā 320 eiro, bet dārgākā bija 1100 eiro. "Ja sēdvietas netiks pārdotas, rīkotājiem, iespējams, būs jāapsver cenu pazemināšana," izdevumam sacīja avots.

Sociālajos medijos fani apgalvoja, ka cenas ir pārmērīgi augstas un "parastajiem cilvēkiem" gandrīz nav pieejamas. Daži rakstīja: “Adeles biļešu cenas noteikti ir joks...”, “Adeles biļešu cenas ir noziegums, es neticu, ka cilvēki par tām maksā tik daudz," "Atvainojiet, bet es nevaru atļauties Adeles cenas".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:42

Jaunākās diskusijas