Sanda Dejus vēršas pie līdzcilvēkiem ar "palīgā" saucienu

tautaruna.lv 10.decembris 2023, 10:00
 
Dmitrijs Suļžics/MN
Pašmāju iecienītā radio SWH ētera balss un dažādu pasākumu vadītāja Sanda Dejus nonākusi neapskaužamā situācijā.
Esmu pilnībā pazaudējusi balsi. Kādam ir tā bijis? Kas jādara, lai līdz pirmdienai to atgūtu? Iet un degt, savu balsi meklējot, nesanāks, jo laicīgi jābūt mājās. Bail arī uzrauties uz nepareizā dīlera, lai nesanāk kā Mazajai nāriņai - dabūja balsi kopā ar zivs asti,

raksta mikrovietnē "X" Dejus.

Līdzcilvēki pēc šīs ziņas steidz palīgā ar ieteikumiem:

Jānis: "Tur vajag prasīt operdziedātājiem, ja kāds ir pazīstams. Nopietni. Vai varbūt sazinies ar Fredi, jo šķiet viņš reiz stāstīja, ko operā dara, lai pa fikso sadakterētos."

Rainers: "Atbraukt medībās, izdzīt pāris mastus, izbļaustīties un vakarā iekapāt 0,7 uz trijiem! Pirmdien būsi kā jauna meitene."

Ināra: "Man dakteris mācīja nemēģināt runāt (čukstēt)."

Emīls: "Man tā bija pirms gada. Trīs dienas klusuma, sazinoties ar zīmēm, un tad jau varēju mēģināt kaut ko pateikt. Kad tiku līdz loram, teica, ka balsenes iekaisums. Īsti nekādu zāļu neesot."

Gatis: "Uz īso šanci ir konjaks. No tabletēm Gelorevoice. Bet ilgtermiņā labs risinājums ir Wim Hoff elpošanas - pastarpināti visiem miljons benefitiem arī attīra elpceļus. Iesaka Zane Daudziņa. A vispār daudz jāguļ un jāizārstējas, bet kuram gan mūsdienās tam ir laiks, va ne?"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas