Pozņaks par graudiem no Krievijas: Šādi mēs paši būvējam tās raķetes, kuras lidos pie mums

tautaruna.lv 10.decembris 2023, 11:00
 
Ģirts Ozoliņš/MN
Caur Latvijas robežkontroles punktiem šogad 11 mēnešos Eiropas Savienībā (ES) ievestas 382 808 tonnas pārtikas graudaugu no Krievijas, tostarp novembrī ievestas 61 894 tonnas, aģentūru LETA informēja Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) Robežkontroles departamenta direktore Iveta Šice-Trēde.

Intervijā Latvijas Televīzijā zemkopības ministrs Armands Krauze norādīja, ka kopš oktobra sākuma Eiropas sanāksmēs ir aicinājis visus Eiropas lauksaimniecības ministrus faktiski aizliegt Krievijas graudu importu ES.

Krauze raidījumā uzsvēra, ka Latvija viena nevar pārtraukt Krievijas un Baltkrievijas graudu importu.

"Šādi mēs paši būvējam tās raķetes, kuras lidos pie mums. Ja naudaskārie to nesaprot paši, tad politiķiem gan tas būtu jāizbeidz. Ja vien viņi ir politiķi, ne naudaskārie," vietnē "X" graudu importu no Krievijas komentē Reinis Pozņaks, projekta “Tviterkonvojs” izveidotājs.

Jānis: politiķi=naudaskārie + varaskārie. Valsti vada tie, kam nauda.

Aleksis: Es te vairāk par gadu rakstu, ka esam divkosīgi līdz ārprātam. Pat šobrīd uz Krievijas robežas stāvot rindas ar fūrēm. Mēs nododam ukraiņus un paši sevi. Šobrīd kāds gūst lielu peļņu, bet vēlāk mēs maksāsim augstu cenu par šo.

Anrijs: Latvijā diemžēl nav politiķu..ir tikai saujiņa egoistisku vēlmju pakļauti subjekti.... diemžēl.

Karsons: Pilnīgi iespējams ka mēs paši šāda vai tāda veidā tos graudus ari nopērkam, ka kaut kādu produktu. Tikai tur gan jau ka nav rakstīts. Ka tie ir graudi ir no Krievijas. Un mēs pat beigas īsti nezinām vai atbalstam vairāk Ukrainu vai Krieviju...

Pro: Prasās pēc sliežu demontāžas... sankciju ietvaros, protams.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas