"Pusceļā uz nenovēršamo." Zināms, kas noticis ar iemīļotās latviešu žurnālistes veselību

tautaruna.lv 10.decembris 2023, 4:00
 
f64.lv, Lauris Vīksne
Eksministre un uzņēmēja Linda Mūrniece sociālajā medijā "Facebook" ir radījusi kopienu "Par mums stiprajām", kurā raksta par dažādām iedvesmojošām Latvijas sievietēm, viņu stāstiem. Šī gada 2. decembrī, viņa dalījās ar stāstu par latviešu žurnālisti Inesi Supi, kas sniedza atbildes uz iepriekš neatbildētajiem jautājumiem, kas skar iemīļotās žurnālistes veselību.

Iepriekš vēstījām, ka žurnāliste Inese Supe saskārusies ar smagām veselības problēmām. Viņa "Facebook" publicēja foto no slimnīcas, rakstot, ka viņas dzīvē ir sācies jauns posms.

Toreiz, pirms aptuveni divām nedēļām, žurnāliste publiski neminēja, kas ir noticis ar viņas veselību. Vakar viņa netiešā veidā atklāja, kas ir noticis.

"Pusceļā uz nenovēršamo. Jā, mati, iespējams, ārstniecības procesā pazudīs pilnībā…matkritis ir sācies. Bet, pateicoties Liene Petermane prasmīgajām rociņām, esmu tikusi pie pagaidu frizūras. Šķiet, pat labāk kā bija," "Facebook" rakstīja žurnāliste.

Šodien lapā "Par mums stiprajām" atklāts, ka žurnālistei ir atklāts vēzis. "Tagad es vēlos stiprināt Inesi. Tikai pirms dažām dienām viņa savā profilā atzinās, ka viņai ir vēzis."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas