3 pašas neinteliģentākās zodiaka zīmes

tautaruna.lv 10.decembris 2023, 1:00
 
pexels.com
"Astroved" astrologi nosauc, kuras ir trīs visdumjākās zodiaka zīmes.

Vēzis

Vēžu horoskopa zīmē dzimušie pēc astrologu domām ir vismazāk inteleģentākie cilvēki. Astrologi šos cilvēkus uzskata par vismazāk gudrajiem nevis tāpēc, ka, piemēram, tiem nepadodas matemātika vai fizika, bet gan tāpēc, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvji visbiežāk, salīdzinot ar citām zodiaka zīmēm, mēdz pieņemt neloģiskus lēmumus. Vēži bieži vien rīkojas impulsīvi, tāpēc mēdz pieņemt ne tos labākos un prātīgākos lēmumus.

Lauvas

Lauvas ir pašpārliecinātas un kaislīgas. Viņi ir dabiski līderi. Viņiem patīk būt uzmanības centrā. Dažreiz viņi dara muļķīgas lietas, lai tikai piesaistītu sev uzmanību un gūtu panākumus. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ļoti rūp citu domas, tieši tas reizēm var "aptumšot" viņu prātus. Viņi ir impulsīvi un divreiz nedomā pirms jebkādu darbību veikšanas.

Vērši

Vēršiem ir grūti pieņemt un sadzīvot ar savām neveiksmēm un citu cilvēku atraidījumiem. Viņi pārāk personiski mēdz uzņemt kritiku. Saskaroties ar grūtībām, viņi var kļūt nemierīgi un reaģēt neloģiski. Viņi ir praktiski cilvēki, bet ne izdomas bagāti vai radoši. Viņi parasti gūst panākumus savā karjerā, pateicoties smagajam darbam, ģimenes un draugu atbalstam, nevis intelektam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas