Vangas pareģojums par tālo 2066. gadu liek domāt par nopietna konfilkta izcelšanos Eiropā

tautaruna.lv 10.decembris 2023, 2:00
 
pexels.com
Lai arī bulgāru gaišreģe Vanga mūžībā devās 1996. gadā, ik pa laika atklātībā nāk kāda no viņas prognozēm. Nereti viņas prognozes ir bijušas tik neticami precīzas, kas pat lielākie skeptiķi nevar tām pretoties. Medijs "Daily Star" norāda, ka viens no gaišreģes pareģojumiem liek domāt, ka pasaulē vēl ilgi nevaldīs miers.

Kā medijs vēsta, tad Vangas prognoze iezīmē to, ka pēc 43 gadiem Eiropu skars jauns, nopietns un pat bīstams satricinājums.

Vangas prognozē teikts, ka 2066. gadā ASV ielenks Itālijas galvaspilsētu Romu, kā rezultātā attīstīsies jauns konflikts.

Tāpat šajā laikā pēc 43 gadiem zinātnieki būs izveidojuši jaunu ieroci, kuru savā labā izmantos ASV, kad iebruks Itālijā. Tas būs ierocis, kuru var dēvēt par "vides iznīcinātāju", tas spēs sasaldēt jebko, kas stāsies tam pretī. Lai arī īsti nav skaidrs tas, kas šis ierocis varētu būt un kādi būs tā pielietošanas mērķi, gaišreģe pareģoja, ka tādu izmantos ASV armija.

Lai arī daļa Vangas pareģojumu ir daļēji piepildījušies, tai pat laikā daudzi no tiem ne tuvu nav īstenojušies, tāpēc eksperti aicina šos pareģojumus uztvert ar kritiku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas