Bolderājā pastrādāta gaužām neierasta zādzība

tautaruna.lv 10.decembris 2023, 8:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Pavisam neierastu zādzību nedēļas nogalē ir pastrādājis kāds garnadzis Rīgā, Bolderajā. Zaglis no daudzdzīvokļu mājas kāpņu telpas ieejas druvīm nozaga namruni, vēsta "Degpunktā".

Durvis ciet, pogu nav, bet acu priekšā vien krāsainu vadu murskulis - šādu situāciju, pavisam nesen piedzīvoja Parādes ielas 30. nama iedzīvotāji, kad viņi grasījās ieiet vienā no mājas kāpņu telpām.

Kāds garnadzis naktī bija nozadzis ārdurvju domofonu, bloķējot durvis.

“Es dzīvoju piektajā stāvā. Es pat neko nedzirdēju. Uzzināju tikai no rīta, kad pa šejieni skraidīja jaunieši. Viņi dzīvo šajā dzīvoklī. Viņi pirmie atbrauca piecos no rīta un nevarēja iekļūt mājā, durvis bija bloķētas. (DP: Jums pašai nebija grūti mājā iekļūt?) Es jau izgāju vēlāk, kad tur jau viss bija vaļā,” stāsta mājas iedzīvotāja.

Lai durvis ilgstoši nestāvētu atvērtas un kāpņu telpa nebūtu pieejama nepiederošiem, jautāts “Rīgas namu pārvaldniekam”, lai uzzinātu, kas un kas tiks darīts.

Saņemta sekojoša atbilde: “2. decembra vakarā tika saņemts izsaukums par domofona zādzību adresē Parādes iela 30. Pārvaldnieka avārijas dienesta darbinieki nekavējoties ieradās notikuma vietā - tika veikti ārkārtas darbi, lai nodrošinātu klientu drošu iekļūšanu ēkā un izkļūšanu no ēkas. Jau tuvākajā laikā tiks veikti darbi, lai uzstādītu jaunu iekārtu, diemžēl tas būs par mājas iedzīvotāju līdzekļiem.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas