"To enerģiju var tikai sajust!" Nikolajs Puzikovs atklāj, kāda ir viņa mīļotā

tautaruna.lv 25.septembris 2023, 17:30
 
Nikplajs Puzikovs / Foto: Ģirts Ozoliņš/F64
Sarunu šovā "Pasaki To Skaļi" dziedātājs Nikolajs Puzikovs neslēpj, ka lielu daļu viņa dzīves veido sievietes un tas pat esot ierakstīts zvaigznēs. Viņš atklāj, ka pirmo reizi sievietē esot ieskatījies jau bērnudārza laikos un sarunas laikā viņš skaidro, kāpēc viņam labāk patīk attiecības slēpt no svešām acīm.

Dziedošais policists, kā viņu tautā dēvē, Nikolajs Puzikovs ir īsts meiteņu mīlulis, taču attiecību ziņā viņš ir ir ļoti izvēlīgs, bieži vien tās arī slēpjot no svešām acīm. Sarunu raidījumā “Pasaki to skaļi” Nikolajs min iemeslu, kāpēc publiski nepaziņo par savām attiecībām.

Attiecības vispār nevajadzētu publiski nevienam rādīt. Man pieredze rāda, ka ir ļaunas acis arī, kas tev nenovēl visu to labāko. Es cenšos savas attiecības publiski nevienam nerādīt. Es varu šobrīd pačukstēt, ka es satiekos ar kādu.

Par savu sirds āķīti viņš plašāk un konkrētāk nevēlas runāt, tikai min, ka ar šo sievieti spēj iztēloties savu nākotni.

“To enerģiju var tikai sajust. Viņa ir cilvēks, kam patīk bērni un dzīvnieki. Es skatos uz sievieti kā uz perspektīvi, uz nākotni. Un galvenais, ka viņa nesmēķē, ko es visās intervijās esmu uzsvēris.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:17

Jaunākās diskusijas