Cilvēki vairs netic valdībai; daļa uz vēlēšanām vairs neies

tautaruna.lv 25.septembris 2023, 15:15
 
Dmitrijs Suļžics/f64
Elektrības rēķini daudzos izsauc dusmas un sajūtu, ka esi dziļā bezizejā un valdība, kas par to ir tiešā veidā atbildīga, savas neizdarības uzliek uz iedzīvotāju pleciem.

Esošā situācija cilvēkus dzen izmisumā, tāpēc protestē katrs pēc savām iespējām. Ieraksts mikroblogošanas vietnē "X": "Pilsētā satiktā draudzene - latviete ar augstāko izglītību, 3 pieaugušu bērnu māte un 5 mazbērnu vecmāmiņa: "Samaksāsim mēs to dārgo elektrību, bet neviens no mūsu ģimenes vairs uz vēlēšanām neies.""

Komentētāji nav vienprātīgi noskaņoti, jo saskata lielus riskus valsts nākotnei, ja sabiedrības protests izpaudīsies ar neiešanu uz vēlēšanām: "Atbildību par nevēlēšanos vēlēt tādēļ, ka viļamies valsts vadītājos, sabiedrība un politiķi liek atpakaļ vēlētāja sirdsapziņai. Ne partijas, ne amatpersonas absolūti neuztraucas par to, ka ar savu "darbu" pilsoņu labklājībai, valsts attīstībai nerada vēlmi viņu vēlreiz redzēt."

"Jā, savu vainu, ka latviešiem vēlēšanas kļūst arvien vienaldzīgākas, latviešu partijas un latviešu politiķi nekur vairs neredz."

"Cik viegli ir vainot mazo cilvēku, vai ne? Nevis savtīgus, alkatīgus un nekrietnus latviešus politiķus un latviešu partijas."

"Un aizies Rosļikobieši in šleserieši."

"Protams, ka aizies. Par krieviem taču tā cīnās viņu politiķi, tie savējos nepieviļ. Toties latviešus nemitīgi pieviļ latviešu partijas un latviešu politiķi.."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:01

Jaunākās diskusijas