Ceriņu pārsteidz kāda ubagotāja rīcība

tautaruna.lv 14.septembris 2023, 4:30
 
Vladislavs PROŠKINS, F64 Photo Agency
Labāk iedot makšķeri, nevis zivi - aptuveni šādi nodomāja TV personība Aivis Ceriņš, nolemjot palīdzēt kādam ubagātajam. Situācija gan izvērtās ne tāda, kā palīdzības sniedzējs bija gaidījis.

"Nedzirdīgs puisis spēka gados ubagoja pie Rīgā. Piedāvāju braukt strādāt pie sevis uz nedēļu-zemes līdzināšana,trimerēšana, koku stādīšana. 3xdienā ēdināšana+pīpes un alga. Par visu vienojāmies Pusotra diena, vairāk negribot strādāt. Smieties vai raudāt? Nezinu…" vietnē "X" raksta A. Ceriņš.

Aivars: Aizmirsti šo un palīdzi atkal! Veselības problēma viņam ir uz mūžu. Ja vari, palīdzi. Ja nē, paej garām. Es lasu šo zaru ar pārgudriem spriedelējumiem, bet neviens nezin, kā tas ir - būs ārpus laukuma. Tā ir baisi smaga tēma - atgriešanās. Ne katrs to prot un spēj.

Kaspars: Klasika. Par vergturi Tevi nenosauca rakstos vai zīmēs?

Vija: Varbūt darbus varēja mēģināt pamainīt un puisis būtu apradis. Noteikt nav strādājis fizisku darbu, tad jau ir grūti. Žēl, ka labi gribēts palīdzības darbs sagādāja vilšanos. Puiša arī žēl, bet piespiedu kārtā jau nevar palīdzēt.

Patns: Atkarīgs cik alga, būsim reāli, piemeram tevi motivē 100 eiro dienā saņem, citu 50 eiro, citu 30 eiro. Ir kāds slieksnis, kur motivācija pazūd, jebkuram, jebkurā stāvoklī

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:27

Jaunākās diskusijas