Attiecību konsultante skaidro, kāpēc neizdevās TV šovu zvaigžņu Janas un Dāvida laulība

tautaruna.lv 14.septembris 2023, 18:30
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Influencere un šovu zvaigzne Jana Bruk ir devusies pie attiecību treneres, lai izvērtētu savu izjukušo laulību un tās cēloņus. Sarunas laikā atklājas, ka sākotnēji šīs attiecības nebūtu izdevušās, jo starp abiem bija ļoti liels pievilkšanās spēks, kas pēc attiecību konsultantes novērojuma ir faktors, par neizdošanos.

Šī gada pavasarī ziņu portālus pāršalca iepriecinoša ziņa, šova “Mīla kemperī” uzvarētāju pāris, digitālā satura veidotaja Jana Bruk un izbijušais militārists Dāvids Krūmiņš, viens otram solīja mūžīgu mīlestību un salaulājās Lasvegasā. Pāri kopdzīve bija īsa, jo jau vasarā presē paradījās ziņas, ka abi ir izlēmuši neturpināt attiecības. Šobrīd Jana vēlas oficiāli šķirt laulība, un saprast, kas attiecības nesanāca, tāpēc dodas pie speciālistes, lai noskaidrotu atbildes.

Pēc pirmās tikšanās ar Dāvidu, Janai uzreiz esot bijusi saikne, ko viņa nespēj izskaidrot.

Kad es viņu satiku, mums bija karmiska saikne. Mēs viens uz otra paskatījāmies un sapratām, ka viņš ir mans un es viņa.

Kā vēsta attiecību konsultante, tas esot bijis jau pirmais faktors, kas vēstījis, ka abu kopdzīve un attiecības varētu neizdoties, tik cieša saikne, nozīmējot, ka abiem esot vienam no otram kaut kas jāiemācās un jādodas tālāk. Atskatoties uz piedzīvoto, viņa saprot, ka Dāvids viņai iemācīja būt brīvai savās domās un uzskatos.

Viņš ir tāds brīvi domājošs un viņš to iemācīja arī man. Ja tu gribi kaut ko darīt, tad dari.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas