Aktieris Maksims Busels atklāti par intīmo tuvību

tautaruna.lv 17.augusts 2023, 20:30
 
Maksims Busels / Foto: Mārtiņš Zilgalvis/F64
Aktieris Maksims Busels, viesojoties sarunu raidījumā “Kad viņas satiekas” atklāj savas pārdomas par seksualitāti. Viņš neslēpj, ka reiz bijis liecinieks kādam pikantam brīdim, kas noticis pretējā mājā.

Mihaila Čehova Rīgas krievu teātra aktieri Maksimu Buseli plašāka auditorija iepazina, 2022. gada nogalē, kas viņš piedalījās šovā “Dejo ar zvaigzni”, un kopā ar savu skatuves partneri Ļizu Maniju uzvarēja. Jau šova laikā klejoja baumas, ka viņiem ir izveidojušās ļoti ciešas attiecības, taču izrādījās, ka tā ir tikai draudzība un romantiskas jūtas abiem neesot. Sarunā ar “Kad viņas satiekas” raidījuma vadītājām Maksims atklāti stāsta, ko viņš domā par seksualitāti:

Ir tādi, kuriem patīk skatīties - ir tādi, kuriem patīk, ka uz viņiem skatās. Man patīk, kad es skatos - to esmu sapratis.”

Viņš reiz pat esot bijis liecinieks, kādai intīmai situācijai, kas notikusi pretējā mājā, kura likusi aizdomāties vai viņš varētu mēģināt attiecības ar vairākiem partneriem.

Tas bija pretējā mājā - pa logu redzēju. Ar prātu domāju, ka man gribētos pamēģināt intīmas attiecības ar vairāk nekā vienu partneri, bet tad es sapratu, ka man to negribas!

Jau iepriekš tika vēstīts, ka aktieris jua ilgus gadus ir laimīgās attiecībās ar mākslinieci Elīnu Arbidāni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas