Aivis Ceriņš: Objektīvi skatoties, Kariņa komanda ir performējusi vāji

tautaruna.lv 17.augusts 2023, 16:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Pēc Krišjāņa Kariņa publiskā paziņojuma par demisiju, "Twitter" vietnē sākās īsta viedokļu vētra. Savu nostāju paudis arī TV24 raidījuma "Preses klubs" vadītājs Aivis Ceriņš.

NRA jau vēstīja, ka Ministru prezidents Krišjānis Kariņš, 14. augustā, paziņoja, ka atkāpsies no premjera amata.

Savā profilā "Twitter" Ceriņš raksta:


Manuprāt, šī ir laba ziņa mums visiem, jo: objektīvos skaitļos mēs esam auguši lēnāk par kaimiņiem. Ir ļoti bēdīgi. Der nomainīt vadītājus, kas nogurst no vezuma vilkšanas. Vainas novelšana uz citiem partneriem ir totāla neprofesionalitāte.

Pēc atklātā viedokļa, seko līdzcilvēku domas:

Mārtiņš: "Jocīgi, ka ja cilvēks retu reizi atļaujas izteikties atklāti, tad uzreiz "vainas uzvelšana citiem". Bet par to, ka gadiem pievēra acis uz citu neizdarībām, kamēr citi nekautrējoties katru dienu vainoja viņu, "kariņlevita" režīmu un visu pārējo, kaut kā visi pēkšņi aizmirsa."

Reinis: "Mēs esam auguši lēnāk ne šī sasaukuma dēļ, bet arī visu iepriekšējo. Tā ir sistēmas slimība, ko izskaust var tikai paaudžu nomaiņa."

Pēc šī viedokļa Ceriņš atbild:

Piekrītu, ka ne tikai šī sasaukuma dēļ. Objektīvi skatoties, Kariņa komanda ir performējusi vāji. Cilvēciski harizmātisks un patīkams cilvēks.

Toties diskusija nemazinās:

Gatis: "Mēs šo - nāks jauna paaudze un viss mainīsies, dzirdam jau gadus 20, kā nemainās tā nemainās."

Jānis: "Cik ir Saeimas deputātu? Un kāpēc vajadzēja tos pārējos, ja visu izdarīja Krišjānis Kariņš viens pats?"

Rūdolfs: "Šī nav laba ziņa mums visiem, jo tā parāda, ka ir ok nobumbulēt zem gada pēc sasaukuma, atgulties uz muguras un pacelt ķepiņas. Kur latviešu kultūras kanona darba tikums? Kur vīrs un vārds?"

Rauls: "Lieliski pateikts. It īpaši 3.punkts. Levita čības…"

Elvis: "Neatminos, ka TV24 kādreiz būtu viesojies Kariņš. Varbūt tādēļ tāds viedoklis. Pārsvarā visādi otrā ešelona un Šlesija biedri. Tie gan būs vezuma vilcēji."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas