Armands Simsons: Tas ir kaut kas traks

tautaruna.lv 19.augusts 2023, 0:30
 
Vladislavs Proškins/F64
TV3 raidījuma "Superbingo" vadītājs Armands Simsons Latvijā ir pazīstams arī kā ģimenes cilvēks, audzinot četras meitas.

NRA jau rakstīja, ka Simsona ģimenē aug četras burvīgas meitas - Patrīcija Paula, Eimija Pola, Heidija Petra un Odrija Pērle. Turklāt Simsons uzsver, ka viņi ir liela ģimene, bet nav tā, ka nespēj ar visu tikt galā. Viss jau ir tik organiski iegājies, ka nekas vairs nešķiet ārpus ikdienišķā.

Tāpat TV personība savā "Instagram" dalās ar dzīves aizkulisēm. Un arī šī reize nav izņēmums, jo runa ir par ģimeni. Šoreiz pienākušas meitu dzimšanas dienas svinības.

Tas ir kaut kas traks. Tik tikko mazā Heidija, Siguldā nāca pasaulē un jau svinam vienpadsmito dzimšanas dienu. Tik ātri un tik skaisti,

priekā par meitu dalās tētis.

Ir tik neizsakāms prieks un lepnums būt par tēti arī šai mazajai, nu jau lielajai, spridzeklītei. Mīlu un mīlam no zemes līdz mēnesim, un atpakaļ. Paldies, ka esi un paldies, ka esi tieši tāda, kāda esi. Un mīļā, Eimija, arī beidzot, pēc vairāk nekā mēneša, tika pie savām dzimšanas dienas svecītēm. Paldies meičas, ka esat man un mums ar mammu,

pateicas Simsons.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:35

Jaunākās diskusijas