Leģendārās grupas "Boney M" dziedātājā iekļuvusi avārijā

tautaruna.lv 22.jūlijs 2023, 13:00
 
picture alliance / SvenSimon/Scanpix/Leta
Pasaules diskomūzikas slavenākās grupas "Boney M" dalībniece Liza Mičela pagājušajā nedēļā iekļuva autoavārijā un tika nogādāta slimnīcā, ziņo "Daily Star".

Leģendāro dziesmu "Rasputin" un "Daddy Cool" izpildītāja Liza Mičela iekļuva ceļu satiksmes negadījumā, kad devās apciemot brāli uz cietumu.

71 gadu vecā dziedātāja 13. jūlijā dodoties pa A47 autoceļu uz Vaitmūras cietumu Kembridžšīrā, Lielbritānijā, nobrauca no ceļa.

Pēc notikušā notikuma vietā ieradās mediķi un nogādāja dziedātāju Pīterboro pilsētas slimnīcā.

Par laimi mūzikas leģenda bija guvusi vien nelielus ievainojumus. Pēc ārstu apskates dziedātāja tika izrakstīta no slimnīcas, lai turpinātu atveseļošanās procesu mājās.

Kā stāsta glābēji, tad ierodoties notikuma vietā tika konstatēts, ka ceļu satiksmes negadījumā ir iesaistīta viena automašīna, kas iebraukusi grāvī. Automašīnā esošā sieviete pašas spēkiem netika laukā no transportlīdzekļa. Glābēji veica glābšanas darbus un viņu izcēla no mašīnas. Tai pat laikā otra persona, kas atradās mašīnā, no tās izkļuva paša spēkiem.

Vācijas un Karību jūras reģiona diskomūzikas grupa "Boney M" tika dibināta 1976. gadā. Mūzikas grupu izveidoja Vācijas ierakstu producents Frens Farians, kurš arī bija grupas viens no galvenajiem dziesmu autoriem. Grupa sākotnēji sastāveja no četriem dalībniekiem - Lizas Mičelas un Mārsijas Baretas, Mezija Viljamsa un Bobija Farela. Grupa ir pārdevusi vairāk nekā 100 miljonus ierakstu visā pasaulē un ir pazīstama ar starptautiskiem hitiem, tostarp "Daddy Cool", "Ma Baker", "Belfast", "Sunny", "Rasputin", "Mary's Boy Child/Oh My Lord" .

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas