Tūrists bārā nolemj pamēģināt visus iespējamos kokteiļus; viņa organisms neiztur

tautaruna.lv 22.jūlijs 2023, 10:28
 
Ilustratīvs attēls / Ilze Zvēra/F64
Timotijs Sauterns, 53 gadus vecs tūrists no Stafordšīras, kopā ar ģimeni devās atvaļinājumā uz Jamaiku. Uzturoties viesnīcā Royal Decameron Club Caribbean, viņš nolēma izmēģināt spēkus bāra kokteiļos.

Izmeklēšanā noskaidrots, ka tūristu šai idejai motivējuši divi kanādieši, kuri paši pirms pusnakts vēlējušies izdzert 21 kokteili par godu viena dzimšanas dienai.

Ideja britam šķitusi interesanta un viņš arī nolēma to īstenot. Vīrietis gan nebija ņēmis vērā, ka pirms eksperimenta sākuma viņš jau bija dzēris alu un brendiju. Eksperimenta vidū - tūrists izdzēra 12 kokteiļus - viņam kļuva slikti. Eksperimentētājs devās uz viesnīcas numuru, kur radinieki viņu drīz vien atrada, aizrijoties ar paša vēmekļiem, raksta Tourprom.


Ģimene, kas bija kopā ar viņu brīvdienās, kritizēja ātrās palīdzības rīcību viņa dzīves pēdējās minūtēs. Savā liecībā viens no radiniekiem atcerējās traģiskos notikumus: “Viņš gulēja uz muguras, aizrijās. Noliku viņu ērtākā pozā un kliedzu pēc ātrās palīdzības. Viņš izdvesa rīstošas ​​skaņas. Kad ieradās māsiņa, lūdzu izsaukt ātro palīdzību, bet viņa atteicās. Es domāju, ka viņa palīdzēs, bet nepalīdzēja. Pamanīju, ka viņam sāk kristies temperatūra, pārbaudīju pulsu, bet tā nebija. Tajā pašā laikā medmāsa apgalvoja, ka bijis pulss. Es sāku krist panikā, uzmanīgi paskatījos viņa sejā un sapratu, ka viņš ir miris. Es teicu: "Neskatieties tikai uz viņu, veiciet mākslīgo elpināšanu!" Bet viņa veica tikai krūškurvja masāžu."

Mirušā ģimene ar GoFundMe platformas starpniecību organizēja līdzekļu vākšanu. Viņi savāca nepieciešamo summu, lai nogādātu ķermeni uz Lielbritāniju un "pienācigi apbedītu".

Eksperti Jamaikā ziņoja, ka tūrists miris no pārmērīgas alkohola lietošanas. Lielbritānijā Timotija Sauterna nāves cēlonis bija "akūts gastroenterīts alkohola lietošanas dēļ". Saskaņā ar izmeklēšanu, var paiet pat trīs gadi, lai no kūrorta iegūtu pilnus toksikoloģiskos rezultātus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl portālā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas