Nakšņošanas cenas Liepājā sit jaunus rekordus; "varbūt lētāk ar helihopteru turp un atpakaļ?"

tautaruna.lv 22.jūlijs 2023, 9:00
 
Dmitrijs Suļžics/f64
Jau tad, kad Liepājā tika izsludināts grupas "Prāta vētra" koncerts "Gads bez kalendāra", naktsmītņu cenas uz šīs nedēlas nogali sasniedza līdz pat 700 eiro par nakti. Dažas dienas pirms kocerta naktsmītnes maksā jau vairākk nekā 1000 eiro par nakti.

Ieraksts "Twitter": "Man paziņas palūdza, vai nevaru atrast kur nakšņot "Prāta vētras" koncerta vakarā Lielājā par saprātīgu naudu, un tad sāku skatīties cenas. Šis laikam ir visu laiku rekords." Klāt pievienots ekrānšāviņš, kurā redzams, ka viena nakts no 22.jūlija uz 23.jūliju ar atlaidi maksā 1341 eiro.

Komentētāju viedokļi ir dažādi: "Intereses pēc paskatījos, joprojām dabūjamas arī naktsmājas par mazām naudiņām Pirms apmēram gada meklēju naktsmājas Ventspilī nesezonā, un arī bija par tādām summām, ka nepratu loģiski to izskaidrot. Vai naudas atmazgāšana vai kāds cits iemesls atrasties bookingā, bet lai nenobuko."

"Nenormālisms Liepājā, ka Jūsu pilsētā cenšas no koncerta apmeklētājiem izspiest maksimismu!!"

"Nesaprotu, kāpēc vēl mana mamma nav izīrējusi savu pagalmu tiem, kuri gatavi nakšņot teltīs :D Vienas nakts laikā nopelnītu vairāk nekā visa mēneša garumā uz darbu ejot"

"Lētāk paņemt Taxi turp/atpakaļ no Rīgas. Tas maksā 251 eiro."

"Nav lētāk lidot turp un atpakaļ uz koncertu ar personīgo helikopteru?"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas