"Esiet prezidents mums visiem – šim raibajam deķim, Latvijai!"; tviterī gavilē par Rinkēviča ievēlēšanu

tautaruna.lv 8.jūnijs 2023, 2:30
 
F64 / Дмитрий Сульжич
Saeima Valsts prezidenta amatā ievēlēja Edgaru Rinkēviču. 31. maija notikumu, protams, cilvēki steidza apspriest vietnē "Twitter". Lielākais vairums ir priecīgi par šādu vēlēšanu iznākumu un sveic Rinkēviču ar jauno amatu. Protams, visiem mīļš nebūsi...un ir lasāma arī kritika.

"Paldies Saeimai par uzticību, ievēlot mani augstajā Valsts prezidenta amatā, paldies atbalstītājiem un kritiķiem. Es darīšu visu, lai jūs nepieviltu! Dievs, svētī Latviju!" raksta E. Rinkēvičs.

Māra: Prieka pilna diena! Veiksmes it visā!

Dzintris: Ieteikums atminēties provinci. Vairāk un citādāk kā Levitkungam sanāca...

Armands: Šī ir laba diena! Apsveicu, vēlot izturību un panākumus jaunajā amatā!

Elīna: Apsveicu un vēlu izdošanos jaunajā amatā! Pirms Jums ir bijuši 10 valsts prezidenti, no kuriem varat mācīties labāko un atmest visu slikto. Kopā iesim uz priekšu un tieksimies uz augšu! Esiet prezidents mums visiem - šim raibajam deķim, Latvijai!

Ineta: Priecājos par Jūsu ievēlēšanu amatā un apsveicu ar šo karjeras sasniegumu! Ceru, ka spēsiet virzīt Latviju uz izaugsmi, progresu, kā arī vairosiet tautas saliedētību un lepnumu par Latviju. Dievs svētī Latviju!

Andris: Man tagad ir divējādas sajūtas. No vienas pusē prieks par jauno amatu, apsveicu. No otras vai valstī būs vēl tik labs ārlietu ministrs. Lai izdodas.

Gunita: Otrā reize,kad tik ļoti (pēc VVF ievēlēšanas) priecājos par jauno valsts vadītāju! Izdošanos un veiksmi Jums!

Ilga: Patiess prieks un cienpilni apsveikumi! Ceru, ka būsiet tikpat labs valsts prezidents kā bijāt ārlietu ministrs. Lai veiksme un skaidrs prāts darot daudz laba Latvijas labā!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:18

Jaunākās diskusijas