Mini zoo Iecavas pusē pēc suņu uzbrukuma paveras baisa aina

tautaruna.lv 8.jūnijs 2023, 13:15
 
Ilustratīvs attēls / F64
Mini zoodārzā Iecavas pusē apskatāmi dažādi dzīvnieki, tostarp gan mājlopi, gan eksotiski dzīvnieki no Āfrikas. Tā kā laikapstākļi kļūst aizvien siltāki, dzīvnieki pamatā sāk uzturēties āra aplokā. To izmantoja divi suņi, kuri apskatāmo ekspozīciju izlēma izmantot vēdera piepildīšanai, vēsta "Degpunktā".
Svešu suņu rejas, spalvas un asinis pa pusi aploka. Šāds rīta iesākums neilgi pēc saullēkta izvērtās Iecavas puses mini zoodārza īpašniekam Vairim. Sveši suņi bija iekļuvuši 180 augstajā strausu aplokā pie putniem, kurus viņš lolojis jau gandrīz astoņos gadus jeb kopš cālēnu vecuma.

Ar divām strausu mātītēm un tēviņu plēsējiem nebija gana. Suņi, mūkot prom, vēl esot centušies pagrābt blakus esošo emu. Tomēr putns sevi ir aizsargājis, sperot kājām, ko Nandu nedara. Tas plēsoņām nav paticis, līdz ar to tie steigšus devušies prom.

Kopš liktenīgā rīta Vairis ar sievu divas reizes dienā apbraukā blakus esošās teritorijas ar cerību atrast abus suņus. Šī neesot bijusi pirmā reize, kad tie redzēti mini zoo tuvumā.

Vairis izvirza pieņēmumu, ka viņa palīgā saucienu sociālajā vietnē “Facebook” ir redzējis agresīvo suņu īpašnieks un savus mīluļus paslēpis. Policija suņu saimnieku nemeklēs, jo incidentā nav fiziski cietuši cilvēki.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:14

Jaunākās diskusijas