"Navaļnija fonds" atradis Krievijas propagandista Solovjova slepeno ģimeni

Portāls nra.lv 23.maijs 2023, 17:30
 
Scanpix/Postimees
Krievijas izdevums “The Insider” vēsta, ka krievu propagandistam Vladimiram Solovjovam ir mīļākā un divi bērni, kuri dzimuši ASV, raksta pravda.com.

Izmeklētāji no “Navaļnija fonda” uzzinājuši, ka Solovjovam ir slepena ģimene kopā ar basketbolisti Svetlanu Abrosimovu. Sportistei piederot 650 metrus gara villa Sočos ar vērtību pusmiljards rubļu. Tomēr šī informācija ir paslēpta no Krievijas reģistra datiem.

Netālu no šīs mājas atrodoties arī ģenerāļa Sergeja Surovikina sievas māja, Krievijas Federācijas Drošības padomes sekretāra dēla māja, kā arī bijušā Krievijas drošības dienesta vadītāja villa - visas ēkas, tāpat kā basketbolistes māja, nav atrodamas reģistros.

Izmeklētāji apgalvo, ka Abrosimova ir Solovjova mīļākā, lai arī Solovjovs ir oficiāli precējies un viņam ir 8 bērni no dažādām laulībām. Šo informāciju apstiprina viņu kopīgie braucieni un vizītes pie ārstiem.

2017. gadā Abrosimova Amerikas Savienotajās Valstīs dzemdēja divas meitas, un pēc oficiāliem datiem, viņu tēvavārds ir Vladimirovna. Arī pašai basketbolistei ir Amerikas pase.

“Mēs runājām ar vairākiem cilvēkiem no Solovjova paziņu loka, un viņi apstiprināja - viņam tiešām jau sen ir slepena ģimene, divi bērni, un viņš bieži parādās tajā superelitārajā mājā Sočos. Fotogrāfiju, kur abi kopā redzami sabiedrībā, ir maz, bet viņš komentē viņas basketbola spēles, aicina ēterā un pārpublicē ierakstus sociālajos tīklos,” stāsta izmeklētāji.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:52

Jaunākās diskusijas