Olga Dreģe īpašā veidā saglabājusi skatītāju dāvinātos ziedus

tautaruna.lv 23.maijs 2023, 8:20
 
Olga Dreģe / Foto: Vladislavs Proškins/F64
Raidījumā “360TV ZIŅneši” viesojas leģendārā aktrise Olga Dreģe, kura atklās aptuveni, cik lomās viņai savā aktrises karjerā ir nācies iejusties. Tāpat sarunas laikā sekos unikāla atklāsme, kā tieši un kāpēc Olga vairākus gadu desmitus ir saglabājusi no skatītājiem saņemtos ziedus.

Jaunā un informatīvā 360TV kanāla raidījuma “360TV ZIŅneši” galvenais mērķis ir atrast un izcelt cilvēku, kas slēpjas aiz ziņu virsrakstiem, kā arī dāvināt patiesas emocijas stāsta varoņiem. Pirmajā raidījumā, skatītājiem bija iespēja redzēt, kā Neldijas kundze pirmo reizi apmeklē teātra izrādi, kurā spēlēja mūsu izcilā aktrise Olga Dreģe. Pēc izrādes aktrise ciemojās ziņnešu studijā, lai vairāk padalītos savās sajūtās par piedzīvoto.

Sarunas laikā Dreģes kundze neslēpj prieku un pagodinājumu par to, ka viņas izrāde var tik daudz nozīmēt skatītājiem un sniegt bagātīgu emociju buķeti. Aktrise ļoti ciena savus skatītājus, un īpašā veidā saglabā viņu dāvinātos ziedus jau piecdesmit gadus.

Es piemēram dāvinātās rožu galviņas kaltēju un salieku pēc tam maisiņā. Man gribētos, lai šos maisiņus pēc tam ieber mūža mājā uz tās segas, lai visa tautas mīlestība nāk man līdzi.

Patiesi Olga novērtē savus skatītājus un viņu dāvāto mīlestību. Bet kādi vēl stāsti glabājas aktrises atmiņās, skaties video!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:48

Jaunākās diskusijas